Simona Gherghe, primele sărbători alături de fetiţa sa: „Îmi este foarte greu să mă rup…”

Simona Gherghe trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieţii sale de când a adus pe lume o fetiţă sănătoasă pe nume Ana Georgia. Aceasta a vorbit despre primele sărbători alături de fetiţa sa, cât şi despre viaţa de mămică.

07 dec. 2017, 09:27

Simona Gherghe a mărturisit că a fost cu micuţa la Târgul de Crăciun, care a fost extrem de impresionată de luminiţele pe care le-a văzut acolo, scrie spynews.ro. De asemenea, viaţa de mămică îi aduce Simonei clipe pline de fericire şi acum tot ce îşi mai doreşte este doar ca fetiţa ei să fie sănătoasă.

Citeşte şi Simona Halep explică decizia CIUDATĂ luată înainte de startul sezonului 2018

„Încă nu am făcut bradul de Crăciun, vreau să îl fac atunci să fie momentul acela magic. Am fost cu Ana în seara aceasta la Târgul de Crăciun şi am fost surprinşi de reacţia ei, i-au plăcut foarte mult luminiţele. Moş Nicolae i-a adus trei jucării Anei şi azi dimineaţă s-a bucurat foarte tare, încât am apucat chiar să îmi fac o cafea, în timp ce ea se juca cu jucăria cea nouă”, a mărturisit Simona Gherghe în emisiune.

De asemenea vedeta a povestit cât de greu îi va fi atunci când o să se întoarcă pe marile ecrane la emisiunea pe care o prezintă, lăsând-o pe cea mică acasă. De Crăciun Simona Gherghe are o singură dorinţă, aceea fiind sănătatea micuţei sale.

„Singurul lucru pe care mi-l doresc este sănătatea copilului şi mă rog pentru asta. Ea este foarte mică şi recunosc că mie îmi este foarte greu să mă rup. Mă gândesc la orele la care o să plec de acasă, dar asta este, o să înţeleagă că mami trebuie să meargă la muncă”, a continuat Simona Gherghe.