Simona Gherghe, tot în convalescenţă. Cine prezintă Acces Direct

Toţi telespectatorii o aşteptau în platoul emisiunii, dar nici astăzi Simona Gherghe nu se află la cârma show-ului de la Antena 1. A trecut o săptămână de când prezentatoarea Tv lipseşte de pe micul ecran.

21 apr. 2016, 14:11
Simona Gherghe, tot în convalescenţă. Cine prezintă Acces Direct

„Acces Direct” este prezentat azi de Mara Bănică, cea care i-a ţinut locul Simonei Gherghe, în această perioadă de convalescenţă, după operaţia de peritonită. „Simona nu s-a refăcut, multă sănătate îţi transmite.”, a fost mesajul transmis de aceasta încă din primele secunde de emisie.

Vineri, la câteva ore de la interventia la care a fost supusa, Simona Gherghe le-a transmis fanilor de pe Facebook un mesaj, prin care le-a marturisit ca a trecut prin clipe de cosmar. „Noaptea e neagra si plina de teroare, spune o vorba din serialul meu preferat. Cam asa a fost si noaptea mea. Am ajuns în urgenta la spital si am fost operata de peritonita. Toate sunt bune, acum. Le multumesc medicilor si asistentelor, în special domnului doctor Ionut Olteanu. Oamenii astia fac minuni. Iar voua, multumesc pentru gândurile bune”, este mesajul postat de Simona Gherghe pe pagina personală de Facebook.