Simona Gherghe va fi MĂMICĂ. Primele reacţii ale vedetei TV

Simona Gherghe şi Razvan Săndulescu nu şi-au ascuns niciodată intenţia de a deveni părinţi, iar fericitul moment e mai aproape ca oricând.

27 oct. 2016, 06:17

Razvan Sandulescu si Simona Gherghe au mers la o clinica specializata in ecografii de sarcina. Razvan si Simona au venit cu masinile personale si au intrat impreuna pe usa institutiei medicale, vizibil emotionati si nerabdatori.

Un amanunt interesant: mai multe vedete feminine din cadrul trustului unde lucreaza si simpatica blonda, dar si sotiile unor vedete masculine, cum este cazul consoartei lui Mihai Morar, au calcat pragul respectivei clinici, renumita pentru profesionalismul medicilor, scrie WOWbiz.ro.

Dupa aproximativ 45 de minute, Simona si Razvan au iesit fericiti si zambitori, bucurosi de vestile primite de la doctori. De emotie, iubitul prezentatoarei i-a dat un sarut romantic de despartire, chiar daca se aflau in mijlocul bulevardului, ignorand traficul intens.

Citeşte şi  Simona Gherghe şi-a ieşit din minţi în emisiune. Cui i-a transmis prezentatoare că este „PRAF”

Simona Gherghe îşi doreşte din ce în ce mai mult să devină mamă, fapt care a împins-o în gura tuturor apropiaţilor, mai ales a socrilor, care îşi doresc ca nora lor sa îmbrace mai întâi şi mai repede rochia de mireasă, urmând ca mai apoi să se gândească la un copil.

„Îmi doresc foarte mult un copil. Când o să fie, e mai mult decât bine primit şi dorit. Cred că am o problemă cu ideea de a organiza o petrecere foarte mare.

Când o să se întâmple, o să se întâmple. Poate o să fim doar noi doi, habar nu am, cum o să simţim în momentul în care o să facem şi pasul acesta spre marea mulţumire a familiilor că, până la urmă, ştii cum e, aproape că ne căsătorim pentru cei dragi care insistă. Părinţii în general îşi doresc să vadă copiii bifând şi această etapă din viaţa lor”, a spus recent Simona Gherghe.