Simona Halep a rămas fără antrenor. Pe cine ar putea prelua Darren Cahill, surpriză uriaşă!

Darren Cahill a anunţat că se desparte de Halep pentru a se dedica familiei şi că nu va antrena pe nimeni în următoarele 12 luni. Pe reţelele de socializare, însă, au apărut zvonuri privind o posibilă colaborare între australian şi Nick Kyrgios, cel mai talentat jucător de la Antipozi.

10 nov. 2018, 20:09
Simona Halep a rămas fără antrenor. Pe cine ar putea prelua Darren Cahill, surpriză uriaşă!

În ciuda unui serviciu perfect şi al unui forehand de temut, Kyrgios are mari probleme la nivel mental. Mult timp el nu a avut antrenor, iar acum e consiliat de James Cerretani, un tehnician fără pedigree.

În acest context, se zvoneşte o posibilă colaborare între Cahill şi Kyrgios. Australianul s-ar ocupa de pregătirea lui Nick doar cât timp acesta stă în Australia, pentru a nu îşi neglija familia.

Colaborarea Cahill – Kyrgios, discutată şi în trecut

Varianta nu e nouă, în condiţiile în care năbădăiosul jucător ar avea nevoie de un pedagog precum Cahill. Specialiştii de la Antipozi sunt convinşi că Darren l-ar pune pe Kyrgios pe traiectoria potrivită şi l-ar ajuta să nu se irosească. Mulţi îl vedeau pe tânărul de 23 de ani un viitor număr unu mondial, dar cu atitudinea arătată până acum îi va fi foarte greu să ajungă acolo.

În timpul US Open, la una din televiziunile care transmitea evenimentul s-a discutat despre cât de mult i-ar putea schimba Cahill în bine jocul lui Kyrgios. Un talent enorm, jucătorul australian are mari probleme pe partea mentală. S-a discutat astfel că o colaborare cu Cahill l-ar transforma într-un jucător de top,

În privința lui Darren Cahill, australienii de la The Courier Mail susțineau de curând că acesta s-ar putea integra perfect în echipa lui Kyrgios și l-ar putea ajuta pe tânărul jucător să-și valorifice potențialul uriaș, după ce, în trecut, l-a făcut pe Lleyton Hewitt să devină cel mai tânăr lider mondial din istorie, iar pe Andre Agassicel mai bătrân număr 1 din istorie.

Cahill a colaborat cu Simona Halep din 2015, făcând-o numărul unu mondial şi ajutând-o să câştige Roland Garros 2018.