Simona Halep dă cărțile pe față și vorbește despre cel mai greu moment. ”M-a părăsit. A fost un șoc”

Simona Halep a avut unul dintre cele mai sincere momente din viața și a vorbit despre un episod care a marcat-o. Sportiva noastră a fost sinceră și nu s-a ascuns.

25 feb. 2024, 11:49
Simona Halep dă cărțile pe față și vorbește despre cel mai greu moment. ”M-a părăsit. A fost un șoc”

Simona Halep este cunoscută pentru faptul că este foarte reținută în tot ce ține de viața ei. Sportiva vorbește doar când simte nevoia și rar dă ceva din casă. Ei bine, de această dată, Simona Halep a făcut câteva dezvăluiri uluitoare.

Sportiva noastră a vorbit despre unul dintre cele mai grele momente din viața sa. Despărțirea de antrenorul Darren Cahill. Totul a pornit de la o greșeală făcută de tenismena noastră.

În 2017, în timpul turneului de la Miami, Simona Halep s-a enervat foarte tare și a avut o ieșire nervoasă la adresa antrenorului. Darren Cahill, deranjat de comportamentul acesteia, i-a transmis că își va da demisia, însă înainte i-a recomandat să meargă la un psiholog.

Ruptura de antrenorul ei a fost un șoc pentru Simona Halep, care spune că a trecut prin cele mai grele clipe. A înțeles, în cele din urmă, că are nevoie de ajutor pentru a-și controla emoțiile, iar în cele din urmă s-a împăcat cu antrenorul.

A fost un moment în 2017, când lucram cu Darren Cahill, un antrenor și un om extraordinar. Vreau să vorbesc despre acel moment, pentru că a fost extrem de important pentru mine. M-am comportat foarte urât la un turneu. Atunci nu puteam să accept că am nevoie de o persoană care să mă ajute să învăț cum să controlez aceste emoții negative.

La un meci, la Miami, m-am comportat foarte urât și Darren Cahill m-a părăsit. Mi-a spus că dacă nu primesc ajutor de la această persoană (n.r. un psiholog pe care i l-a recomandat), nu mă va mai antrena.

În două luni, cred că e un record, am reușit să mă schimb, iar Darren s-a întors. A fost un șoc să stau fără Darren, antrenor în care aveam toată încrederea, dar acel moment m-a ajutat să fac un pas foarte important în carieră”, a spus Simona Halep, într-un episod din „Topcourt”.