SIMONA HALEP află azi dacă joacă în semifinalele Turneului Campioanelor. Care sunt condiţiile calificării

SIMONA HALEP-ANA IVANOVIC LIVE VIDEO. Simona Halep nu este calificată matematic în semifinalele Turneului Campioanelor, de la Singapore, însă doar printr-o conjunctură halucinantă ar rata prezenţa în careul de aşi: Serena Williams ar trebui să câştige cu 6-0, 6-0, azi, în faţa lui Eugenie Bouchard, iar Simona să piardă mâine cu acelaşi scor în faţa Anei Ivanovici.

23 oct. 2014, 07:25
SIMONA HALEP află azi dacă joacă în semifinalele Turneului Campioanelor. Care sunt condiţiile calificării

SIMONA HALEP-ANA IVANOVIC LIVE VIDEO. Simona are nevoie să câştige un singur game, mâine, în faţa Anei Ivanovici, pentru a fi sută la sută în semifinalele Turneului Campioanelor, asta în condiţiile în care Serena Williams o va învinge azi pe Eugenie Bouchard cu 6-0, 6-0 (ora 14.30).

Dacă Serena Williams pierde un singur game, SIMONA HALEP are drumul liber spre careul de ași, acolo unde, în funcţie de rezultate, îşi va afla adversara care vine din Grupa Albă.

Citeşte şi SIMONA HALEP. Cât de sus poate urca în clasamentul WTA, după Turneul Campioanelor

Meciul SIMONA HALEP-ANA IVANOVIC, de mâine, va stabili primul loc în grupă, acolo unde tot românca are prima şansă, ea având nevoie doar de cinci gameuri, chiar dacă pierde partida.

SIMONA HALEP-ANA IVANOVIC se va juca vineri, de la ora 14.00.

Citeşte şi Serena Williams, reacţia pe Twitter, după ce a fost învinsă de Simona Halep. Ce scrie despre româncă

Condiţiile calificării Simonei Halep

– Dacă o învinge pe Ana Ivanovici

– Dacă pierde cu Ana Ivanovici, dar Bouchard trece de Serena

– Dacă ia un set cu Ana Ivanovici

– Dacă pierde cu Ana Ivanovici, Serena trece de Bouchard, în acest caz intervine procentajul la game-uri! În condiţiile în care Serena ar cîştiga 6-0, 6-0 cu canadianca, atunci Halep are nevoie de minimum un game în disputa cu Ivanovici. Dacă Serena cîştigă, dar pierde cel puţin un game, atunci Halep poate pierde şi cu 6-0, 6-0