SIMONA HALEP. Cât de sus poate urca în clasamentul WTA, după Turneul Campioanelor

SIMONA HALEP a obţinut două victorii de senzaţie la Turneul Campioanelor, în faţa lui Eugenie Bouchard şi Serena Williams, asigurându-şi pe lângă un cec de 426.000 de dolari şi 460 de puncte WTA.

23 oct. 2014, 06:23
SIMONA HALEP. Cât de sus poate urca în clasamentul WTA, după Turneul Campioanelor

SIMONA HALEP a coborât pe locul 4 în clasamentul WTA în această săptămână, fiind întrecută de Petra Kvitova. Înaintea constănţencei în această ierarhie se mai află Serena Williams, lidera absolută a ierarhiei, şi rusoaica Maria Şarapova.

Citeşte şi SIMONA HALEP s-a calificat în semifinalele Turneului Campioanelor

În acest final de an, Kvitova are de aparat 530 de puncte WTA (semifinale Turneul Campioanelor 2013), în timp ce Simona are de apărat 375 de puncte (Trofeu Turneul Campionalor Garanti Koza Sofia). o poate depăşi pe Petra Kvitova cu o singură condiţie: să câştige un meci mai mult decât jucătoarea din Cehia.

Citeşte şi Bijuteria NOROCOASĂ a SIMONEI HALEP. Nu se desparte de ea NICIODATĂ

În ceea ce priveşte revenirea pe locul doi în lume, Simona Halep ar putea urca pe această poziție cu condiţia să câştige trofeul, iar Sharapova să nu câştige niciun meci. Chiar şi aşa, începând cu 2 noiembrie, Halep ar urma să piardă poziţia secundă deoarece va rămâne fără punctele pe care le-a câştigat anul trecut la Sofia.

Citeşte şi Turneul Campioanelor, surpriză de proporţii. Maria Şarapova, aproape ELIMINATĂ

Cel mai probabil, la cum arată rezultatele din momentul de faţă, Simona Halep va încheia anul pe locul 3 WTA. La sfârşitul lui 2013, Simona Halep se clasa pe locul 11 în lume.

Citeşte şi SIMONA HALEP, prima reacţie după victoria FABULOASĂ obţinută în faţa Serenei Williams