SIMONA HALEP, victorie cu ANASTASIJA SEVASTOVA. Românca s-a calificat în sferturi la Cincinnati

SIMONA HALEP - ANASTASIJA SEVASTOVA LIVE VIDEO DIGI SPORT: Simona Halep a jucat în această seară, în direct la Digi Sport 1, în optimile turneului WTA de la Cincinnati, de categorie Premier 5.

17 aug. 2017, 09:29
SIMONA HALEP, victorie cu ANASTASIJA SEVASTOVA. Românca s-a calificat în sferturi la Cincinnati

UPDATE. Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală la Cincinnati, turneul Premier 5 dotat cu premii de peste 2,5 milioane de dolari! Românca a învins-o joi seară pe letona Anastasija Sevastova în două seturi, 6-4, 6-3, după o oră și 18 minute.

Halep o va întâlni vineri, pentru un loc în semifinale, pe câștigătoarea meciului Johanna Konta și Dominika Cibulkova, ce se va disputa aproape de miezul nopții.

Pentru accederea în sferturile de finală, românca și-a asigurat un cec de 60.105 dolari și 190 puncte wTA. Dacă va câștiga turneul de la Cincinnati, Simona Halep devine numărul 1 mondial!


SIMONA Halep –  Anastasija Sevastova. Românca luptă pentru un loc în sferturile de la Cincinnati. A doua jucătoare a lumii o va înfrunta de la ora 18.00 pe una dintre adversarele obişnuite din ultimii ani din circuit, Anastasija Sevastova.

SIMONA HALEP – ANASTASIJA SEVASTOVA LIVE VIDEO DIGI SPORT:

Românca şi letona s-au întâlnit de şapte ori până acum, iar Halep conduce cu 4-3 la capitolul dueluri directe. 

Simona nu i-a dat însă nicio şansă Sevastovei în cele mai recente confruntări. S-a impus în minimum de seturi în ambele confruntări din 2017 (6-3, 6-1 la Stuttgart, în sferturi, și 6-2, 6-3 la Madrid, tot pe zgură, în semifinale), iar, în sezonul precedent, a câștigat finala de la București, cu un categoric 6-0, 6-0.

Ultimul duel în care s-a impus Sevastova a avut loc în 2011, în optimi, la Luxemburg.

Simona Halep, a doua favorită la Cincinnati, a eliminat-o în turul secund pe americanca Taylor Townsend, scor 6-4, 6-1, iar Sevastova (16 WTA) a trecut de Monica Puig, în trei seturi, şi Roberta Vinci, în două seturi.

Partida dintre Simona Halep şi Anastasija Sevastova se va juca de la ora 18.00 şi va fi transmisă ÎN DIRECT de Digi Sport 1.