Simona Halep-Anett Kontaveit LIVE VIDEO ONLINE 2017 Digi Sport: S-a stabilit ora partidei de la Roma

Simona Halep-Anett Kontaveit LIVE VIDEO ONLINE 2017 Digi Sport. Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 6, va evolua, vineri, de la ora 13.00, cu estona Anett Kontaveit, venită din calificări şi locul 68 mondial, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma.

18 mai 2017, 19:20
Simona Halep-Anett Kontaveit LIVE VIDEO ONLINE 2017 Digi Sport: S-a stabilit ora partidei de la Roma

Simona Halep-Anett Kontaveit LIVE VIDEO ONLINE 2017 Digi Sport. Simona Halep, locul 4 WTA şi cap de serie numărul 6, a declarat, joi, după ce a acces în sferturi la turneul de la Roma, că se simte foarte bine la competiţia din capitala Italiei, subliniind că partida cu Anett Kontaveit va fi una dificilă, mai ales că nu ştie cum joacă estona pe zgură, informează wtatennis.com.

Simona Halep-Anett Kontaveit LIVE VIDEO ONLINE AICI

Simona Halep (25 ani) s-a calificat joi după amiază în sferturile de finală de la Internazionali BNL d’Italia, după ce s-a impus în faţa rusoaicei Anastasia  Pavliucenkova (locul 17 WTA), scor 6-1, 4-6, 6-0. Românca a analizat meciul în cadrul conferinţei de presă de după meci, unde a oferit şi câteva detalii mai personale, precum faptul că îi plac filmele turceşti şi că lucrează la mental citind cărţi psihologice.

Referitor la partida de joi, românca a susţinut că se simte bine din punct de vedere fizic. De asemenea, a identificat greşelile făcute, care au condus la cedarea setului doi.

Cred că în setul secund am schimbat puţin jocul şi am jucat mai repede şi mai plat, iar ei îi place acest stil de joc. Apoi ea a apăsat mai mult pe loviturile ei şi a fost mai dificil pentru mine să returnez. Am returnat mai scurt, dar şi ea a ridicat nivelul jocului în setul doi. Dar e bine că am putut să schimb în setul decisiv şi am revenit la jocul din primul set, iar lucrurile au mers mult mai bine. Am deschis terenul mai mult şi am mai luat puţin din puterea mingiilor”.

Titlul de la Madrid îi dă încredere Simonei în jocul său. ”Într-adevăr, faptul că am câştigat la Madrid îmi dă mult mai multă încredere. Simt fiecare lovitură, fiecare minge, indiferent unde sunt pe teren. Mă simt bine şi am încredere că pot returna fiecare minge foarte bine”.

Întrebată cum este să joci pe teren cu o jucătoare care este îmbrăcată în aceeaşi costumaţie, Halep a recunoscut că este destul de ciudat. ”Este destul de ciudat, chiar mă gândeam înainte de meci că o să fim îmbrăcate la fel, cu excepţia încălţămintei. Nimeni nu are încălţăminte ca a mea (zâmbind). Dar asta e, suntem mai mulţi jucători care suntem cu Adidas şi au acest outfit”.

Ţinând cont că cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului bate la uşă, mulţi specialişti o consideră pe Simona una dintre principalele favorite la câştigarea trofeului, Cu toate acestea, românca nu se gândeşte atât de departe. ”Roland Garros este un turneu diferit faţă de acestea, dar e departe, mai am două săptămâni până acolo. Dar e complet diferit, atât terenul cât şi atmosfera. Toate sunt la un nivel înalt. Dar nu mă gândesc la asta acum, ci doar să termin acest turneu. Chiar dacă voi câştiga mâine (nr. va juca împotriva lui Anett Kontaveit) şi voi pierde în semifinale, nu mă voi gândi că reprezintă un lucru rău în perspectiva Frech Open-ului. Cred că fiecare meci jucat aici reprezintă un plus”.

Simona Halep-Anett Kontaveit LIVE VIDEO ONLINE 2017 Digi Sport. Simona a declarat că în afara terenului îi place să citească mult, iar principalele cărţi pe care le abordează în această perioadă sunt cele de psihologie. ”Îmi doresc să lucrez mai mult la partea asta, astfel că majoritatea cărţilor pe care le citesc în aceste momente sunt psihologice”. Pe lângă citit, românca se delectează cu filmele turceşti, care susţine că sunt preferatele ei.