SIMONA HALEP ASHLEIGH BARTY 4-6, 4-6. Liderul mondial revine cu o înfrângere în circuitul WTA

Simona Halep (27 de ani, 1 WTA) a fost eliminată în turul secund de la WTA Sydney de Ashleigh Barty (22 de ani, 15 WTA), scor 4-6, 4-6. 

09 ian. 2019, 03:59
SIMONA HALEP ASHLEIGH BARTY 4-6, 4-6. Liderul mondial revine cu o înfrângere în circuitul WTA

Simona Halep, locul I WTA, a fost învinsă, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-4, de australianca Ashleigh Barty, locul 15 WTA, în turul al doilea al Sydney International, turneu de categorie Premier. Halep a fost acceptată direct în această fază a competiţiei.

UPDATE: SIMONA HALEP ASHLEIGH BARTY 4-6, 4-6.

SIMONA HALEP ASHLEIGH BARTY 4-6, Simona pierde primul set după 40 de minute.

SIMONA HALEP ASHLEIGH BARTY 4-5, australianca revine şi câştigă de la 0/40.

SIMONA HALEP ASHLEIGH BARTY 4-4, meci disputat, fiecare juc[toare a reu;it cte un break.

SIMONA HALEP ASHLEIGH BARTY DIGISPORT LIVE STREAM VIDEO ONLINE SYDNEY. SIMONA HALEP şi ASHLEIGH BARTY s-au mai întâlnite de două ori. Ambele meciuri au avut loc în 2018 şi s-au încheiat cu victoria româncei. La Montreal, în semifinale, Simona Halep s-a impus cu 6-4, 6-1. Tot pe hard, la Cincinnati, liderul mondial a câştigat de asemenea în faţa lui Ashleigh Barty, 7-5, 6-4. SIMONA HALEP ASHLEIGH BARTY, meci contând pentru turul al doilea al turneului de la Sydney, se joacă, miercuri, de la ora 6:00, LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGISPORT.

SIMONA HALEP ASHLEIGH BARTY DIGISPORT LIVE STREAM VIDEO ONLINE SYDNEY. Ashleigh Barty o avertizează pe Simona Halep că vrea să câştige în premieră în faţa ei. „Simt că sunt foarte bine pregătită. Am jucat multe meciuri, m-am simţit bine. Voi ieşi pe teren şi voi încerca să o elimin pe cea mai bună jucătoare din lume. Aş vrea ca serviciul meu să fie mai bun. E un start solid aici. Scopul meu e să-mi îmbunătăţesc jocul în fiecare zi. Vreu să devin o jucătoare completă”, a declarat australianca înainte de meciul SIMONA HALEP – ASHLEIGH BARTY.

SIMONA HALEP ASHLEIGH BARTY DIGISPORT LIVE STREAM VIDEO ONLINE SYDNEY. „Am ajuns în semifinale ultima dată când am jucat aici, aşa că am avut o serie bună. Încerc să mă bucur la maximum de această privelişte frumoasă şi de oraş. Acum va fi diferit, pentru că multe lucruri s-au schimbat. Am avut o pauză lungă din cauza accidentării şi nu am avut meciuri până la venirea aici, dar abia aştept să încep săptămâna şi să văd cât de bine pot juca. Mă simt bine, dar este foarte greu să te acomodezi cu căldura. Vin de la -2 grade acasă. Am avut o perioadă de pregătire bună, am muncit mult, dar nu se ştie niciodată cum te prezinţi la meciuri. Abia aştept să intru pe teren şi să dau totul”, a spus Simona Halep înaintea meciului cu Ashleigh Barty. DIGISPORT transmite, miercuri, de la ora 6:00, SIMONA HALEP ASHLEIGH BARTY LIVE STREAM VIDEO ONLINE.

SIMONA HALEP ASHLEIGH BARTY DIGISPORT LIVE STREAM VIDEO ONLINE SYDNEY. SIMONA HALEP ASHLEIGH BARTY, meci contând pentru turul al doilea al turneului de la Sydney, se joacă, miercuri, de la ora 6:00, LIVE STREAM ONLINE VIDEO DIGISPORT. Simona Halep şi Ashleigh Barty s-au mai întâlnit de două ori, ambele meciuri fiind câştigate de româncă. DIGISPORT transmite, miercuri, de la ora 6:00, SIMONA HALEP ASHLEIGH BARTY LIVE STREAM VIDEO ONLINE.