Simona Halep, aventuri incredibile în drumul spre Cincinnati. „Niciodată din nou cu acel avion!”

Simona Halep a povestit peripeţiile prin care a trecut în drumul dintre Toronto şi Cincinnati. Deşi antrenorul său, Darren Cahill, a aranjat ca întreaga echipă să călătorească într-un avion privat, Simona Halep a preferat ca ultima parte a traseului să fie parcursă cu maşina.

15 aug. 2017, 08:57
Simona Halep, aventuri incredibile în drumul spre Cincinnati. „Niciodată din nou cu acel avion!”

Simona Halep s-a speriat de vântul puternic care legăna avionul privat şi a decis să continue drumul cu maşina.

SIMONA HALEP, adversară FACILĂ în turul al doilea la CINCINNATI

„Darren mi-a spus că e complicat să luăm o cursă normală şi m-a întrebat dacă mi-ar plăcea un avion privat. Am spus ok, era pentru prima oară în viaţa mea. El a aranjat totul. Am ajuns acolo cu 5 minute înainte, totul era în regulă, niciun control, nimic, dar prima oară când am văzut avionul am fost speriată. Mi-a spus să mă calmez, că totul va fi bine.

A trebuit să oprim în Buffalo şi am spus că e suficient. Nu voi mai merge în acel avion. Am luat o maşină şi am făcut 6 ore. Simţeam că nu am aer. Eram albă la faţă, rece şi am spus că e prea mult pentru mine. Băieţii – preparatorul fizic şi partenerul de antrenament – au venit aici cu avionul privat. Eu am venit cu Darren. Săracul Darren! Îmi pare rău pentru el, dar a fost amuzant şi relaxant pentru mine. Eu am condus 2 ore, iar el 4.

Priveliştea a fost frumoasă şi a fost linişte. Era în regulă. Avionul se mişca prea mult. Eram în siguranţă pe pământ”, a povestit, amuzată, finalista de la Roland Garros.

Întrebată dacă pe viitor va mai accepta să călătorească într-un avion privat, Simona halep a răspuns: „Nu cu acela. Niciodată din nou cu unul atât de mic”.