Simona Halep, aventuri nocturne cu un bărbat misterios. Cum a fost surprinsă cea mai bună jucătoare de tenis a lumii FOTO

Simona Halep a postat, sâmbătă, o fotografie pe contul personal de socializare, în care apare alături de un tânăr. La scurt timp, presa a explodat și a anunțat că Simona Halep are, oficial, un iubit, mai ales că pe imagine era prezentă și o inimă.

06 nov. 2018, 08:56
Simona Halep, aventuri nocturne cu un bărbat misterios. Cum a fost surprinsă cea mai bună jucătoare de tenis a lumii FOTO

Simona Halep este discretă cu viaţa personală, astfel că postarea a stârnit controverse. Misterul a fost repede descoperit: bărbatul, pe nume Iotis Pufleanu, este vărul ultimei câștigătoare de la Roland Garros.

Iotis este fiul lui Dumitru Pufleanu, fratele mamei Simonei Halep, un om de afaceri cu greutate din Tulcea, care deține două firme de produse lactate și hotelul Maryotis din Constanța.

Motivul incredibil pentru care Simona Halep nu poate conduce în România maşina de lux primită la Singapore

Conform Cancan, Simona şi Iotis s-au distrat la Uanderful, un local de lux din zona Floreasca. Liderul WTA nu a consumat alcool și a demonstrat, încă o dată, dacă mai era nevoie, că are o viață extrasportivă exemplară. În jurul orei 00:30, Simona Halep și Iotis Pufleanu au plecat de la Uanderful, preț de aproximativ cinci minute. S-au întors în local, unde au stat până la 1 dimineața, timp în care au și mâncat. Apoi, Simona halep s-a urcat la volan și a plecat cu Cosmin Hodor, managerul ei de comunicare, în timp ce Iotis Pufleanu a părăsit zona cu altă mașină.

Toți s-au întâlnit la Fratelli, unde au stat mai retrași și nu au ieșit cu absolut nimic în evidență. Au părăsit clubul prin spate, tocmai pentru a sta departe de ochii curioșilor.