WIMBLEDON 2017. Simona Halep s-a calificat în turul secund. A învins-o în două seturi pe Beatriz Haddad-Maia

Simona Halep a câştigat cu 7-5, 6-3, în 91 de minute, meciul jucat cu brazilianca Beatriz Haddad-Maia, în turul secund la Wimbledon 2017. În turul următor, vineri, o va întâlni pe chinezoaica Shuai Peng, care a eliminat-o cu 6-2, 6-2 pe Carla Suarez Navarro.

05 iul. 2017, 12:58
WIMBLEDON 2017. Simona Halep s-a calificat în turul secund. A învins-o în două seturi pe Beatriz Haddad-Maia

Simona Halep a început slab și a fost condusă cu 3-0 în primul set, dar a reușit să revină și să egaleze (3-3). Haddad Maia s-a desprins din nou, la 5-3, dar Halep a avut un final foarte bun de set, cu patru ghemuri consecutive, încheind cu 7-5.

În actul secund, jucătoarea sud-americană a condus cu serviciul până la 3-3, când, după ghemuri disputate, Halep a făcut un break la zero, apoi și-a fructificat serviciul la zero, câștigând din nou pe serviciul adversare, în final (6-3).

Simona a reușit 3 ași, față de doar unu al braziliencei, a făcut 4 duble greșeli, spre deosebire de 6 ale adversarei, a realizat 14 winners (19 Haddad Maia) și a comis 20 erori neforțate, Beatriz Haddad Maia având aproape dublu (39).

Românca, semifinalistă la Wimbledon în 2014 și sfertfinalistă anul trecut, și-a asigurat 90.000 de lire sterline și 130 de puncte WTA.

Următoarea adversară a Simonei va fi chinezoaica Shuai Peng, care a dispus cu 6-2, 6-2 de Carla Suarez Navarro (Spania), cap de serie numărul 25. Halep o va înfrunta în premieră pe Peng (31 ani), jucătoare aflată pe locul 37 în ierarhia mondială.

Tot miercuri, în turul secund, Ana Bogdan a fost învinsă de Caroline Garcia (Franța), cap de serie numărul 21, cu 6-4, 6-3, iar Irina Begu a fost întrecută de croata Ana Konjuh cu 7-6 (3), 2-6, 6-3. Joi, în a doua rundă, Sorana Cîrstea o va înfrunta pe americanca Bethanie Mattek-Sands.

Cele mai importante momente ale meciului:

Game 21 Meciul se încheie în 91 de minute, victorie cu 7-5, 6-3 pentru Simona Halep.

Game 19 Primul break al setului secund este făcut de Halep, la 0. Românca trece în avantaj, 4-3.

Game 16 Fiecare jucătoare şi-a câştigat serviciul în acest al doilea set, este 2-2.

Game 12 Halep câştigă primul set în 49 de minute, scor 7-5.

Game 11 Al doilea break consecutiv făcut de Halep care conduce pentru prima oară în acest meci, 6-5 şi serveşte pentru câştigarea setului.

Game 9 Re-break Halep, la 30, scorul este 4-5 pentru braziliancă.

Game 8 Break la 0 făcut de Haddad-Maia, care se distanţează la 5-3.

Game 5 Halep face şi ea primul break, iar acum se apropie de braziliancă, scor 2-3. Românca urmează la serviciu.

Game 2 Brazilianca face break la 30 şi are acum 2-0.

Game 1 Partida începe cu brazilianca la serviciu. Brazilianca a câştigat primul game al meciului, la 15, are 1-0.

După victoria lejeră obținută în compania Marinei Erakovic, Simona Halep și-a aflat următorul adversar. Este vorba despre o întâlnire în premieră. Halep o va întâlni pe jucătoarea din Brazilia, Beatriz Haddad Maia.

În vârstă de 21 de ani, Haddad Maia are forța de partea ei. Jucătoarea braziliană aflată pe locul 96 WTA, are o înălțime de 1.84. Simona Halep va avea însă un avantaj foarte mare: mobilitatea foarte bună de pe teren care de multe ori s-a dovedit decisivă.

Câștigătoarea meciului Simona Halep- Beatriz Haddad Maia se va duela în turul III cu învingătoarea meciului Suarez Navarro – Peng.

SIMONA HALEP – BEATRIZ HADDAD MAIA LIVE VIDEO la Wimbledon. Partida dintre Simona Halep și Beatriz Haddad Maia este o premieră, cele două nu s-au mai întâlnit până acum.

SIMONA HALEP – BEATRIZ HADDAD MAIA LIVE VIDEO la Wimbledon. Brazilianca Beatriz Haddad Maia (21 de ani, 97 WTA), a trecut luni în două seturi de britanica Laura Robson, 6-4, 6-2.

SIMONA HALEP – BEATRIZ HADDAD MAIA LIVE VIDEO la Wimbledon. Simona Halep s-a calificat luni în turul al doilea al turneului de Mare Șlem de la Wimbledon, după ce a învins-o pe neozeelandeza Marina Erakovic în două seturi, 6-4, 6-1.

SIMONA HALEP – BEATRIZ HADDAD MAIA LIVE VIDEO la Wimbledon. Simona Halep a trecut după o oră și 15 minute de Marina Erakovic, jucătoare venită din calificări, care are 29 de ani și este pe locul 129 WTA.

SIMONA HALEP – BEATRIZ HADDAD MAIA LIVE VIDEO la Wimbledon. Meciul dintre Simona Halep și Beatriz Haddad Maia se va disputa miercuri, de la ora 21.00.