Simona Halep, DERANJATĂ de o declaraţie a premierului Mihai Tudose. Replică DURĂ

Simona Halep s-a declarat deranjată de o declaraţie făcută de premierul Mihai Tudose în vara acestui an, cu privire la posibilitatea ca sportiva să încaseze o indemnizaţie uriaşă de creştere a copilului în momentul în care va deveni mamă.

01 dec. 2017, 21:26
Simona Halep, DERANJATĂ de o declaraţie a premierului Mihai Tudose. Replică DURĂ

Simona Halep a tinut sa-i transmita dupa patru luni lui Mihai Tudose ca nu isi doreste sa incaseze indemnizatia pentru cresterea copilului din partea statului roman.

„Sincer, pe moment nu mi-a placut ca am fost inclusa in acest discurs. Nu cred ca as avea nevoie de banii statului ca sa-mi cresc copilul. Nici pana acum nu am primit ceva pentru sport ca sa ajung aici unde am ajuns, iar eu am avut foarte multe greutati. Pot sa-i spun sa stea linistit, e ok, n-o sa iau atatia bani de la stat”, a spus Simona Halep.
Apoi, Simona a mentionat ca nu este de acord ca suma primita de mame a fost plafonata.

Simona Halep explică decizia CIUDATĂ luată înainte de startul sezonului 2018

„Si, mai in gluma, mai in serios, radeam cu cativa colegi: hai sa schimbam legea pana cand nu se apuca sau nu incolteste foarte serios ideea cuiva sa ramana gravida sa faca un copil si ma refer la Simona Halep, fiindca veniturile pe ultimul an au fost destul de mari, de importante, cateva milioane de euro si va trebui sa-i dam 85% din venituri”, spunea Mihai Tudose in contextul in care Lia Olguta Vasilescu incerca sa plafoneze indemnizatiile pentru cresterea copilului. Acest lucru s-a si intamplat, iar din septembrie suma maxima ce poate fi primita este de 8.500 de lei, indiferent de cat s-a cotizat.