Simona Halep e calificată direct în turul II la Stuttgart. Traseu infernal, cu Kasatkina, Sloane Stephens şi Svitolina

Simona Halep, locul 1 WTA, va juca direct în turul doi la turneul de la Stuttgart, cu premii de 816.000 de dolari, ea urmând să o întâlnească pe câştigătoarea meciului Daria Kasatkina – Magdalena Rybarikova. Competiţia începe luni, în Germania.

21 apr. 2018, 19:13
Simona Halep e calificată direct în turul II la Stuttgart. Traseu infernal, cu Kasatkina, Sloane Stephens şi Svitolina

Rusoaica Daria Kasatkina, locul 14 WTA, a jucat cu Simona Halep de patru ori, meciuri în care românca s-a impus de trei ori: în 2016 la Miami, în 2017 la French Open şi la Beijing. În 2017, la Wuhan, câştigătoare a fost Kasatkina.

Sportiva slovacă Magdalena Rybarikova, numărul 18 mondial, a întâlnit-o pe Halep de cinci ori, scorul general fiind 3-2 pentru româncă. Ultima dată, cele două au fost adversare în 2017, în turul doi la Beijing, meci la care Rybarikova a abandonat.

În sferturi, pe traseul lui Halep se află Sloane Stephens, ultima câştigătoare de la US Open şi campioana de la Miami, care are prima şansă din partea sa de tblou să treacă de primele două tururi. Apoi, în semifinale, cea mai bine clasată este Elina Svitolina, dar acolo se mai află Caroline Garcia sau Maria Şarapova, cu şanse bune de a ajunge în careul de aşi, tot pe partea de tablou a Simonei.

La Stuttgart joacă în calificări Alexandra Cadanţu, locul 170 WTA, care o are ca adversară în primul tur pe americanca Bernarda Pera, locul 92 mondial.