Simona Halep, înainte de debutul la Doha: Nu mă mai doare piciorul, dar vreau să văd cum se comportă într-un meci oficial

Simona Halep a declarat, marţi, că nu mai resimte dureri la piciorul drept, subliniind că va fi aptă pentru meciul cu rusoaica Ekaterina Makarova, din turul doi de la Doha. Ea a menţionat că şi-a dorit încă de când era mică să semneze un contract cu Nike.

13 feb. 2018, 16:40
Simona Halep, înainte de debutul la Doha: Nu mă mai doare piciorul, dar vreau să văd cum se comportă într-un meci oficial

Piciorul e bine acum, dar trebuie să văd cum se comportă într-un meci oficial. Sper să nu simt nimic și să fiu capabilă să joc. Sănătatea e prioritatea mea la acest turneu. Trebuie să fiu sigură că e ok că să pot forță. M-am antrenat în ultimele zile și simt că sunt pregătită să joc, dar voi vedea abia mâine cum e„, a declarat Simona Halep, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu Ekaterina Makarova.

Citeşte şi Sorana Cîrstea s-a calificat în turul secund la Doha. A învins-o categoric pe Maria Sakkari
 
Simona Halep s-a prezentat în față jurnaliștilor prezenți în Qatar într-un tricou cu semnul Nike mare pe piept, iar întrebările legate despre noul contract de sponsorizare semnat de ocupantă locului 2 WTA n-au lipsit. „Sunt foarte fericită că am semnat acest contract. Era un vis de-al meu încă de mică să ajung să port echipamentul Nike. Abia aștept și am ceva emoții pentru mâine, când voi îmbrăca noul echipament„, a mai spus Simona Halep.

Meciul Simona Halep – Ekaterina Makarova se va juca miercuri, în jurul orei 15.00.