Simona Halep joacă săptămâna aceasta la Miami. Se poate întâlni cu Serena în semifinale

Simona Halep este cap de serie numărul 5 în turneul de tenis de la Miami care începe luni. Compatrioata noastră are de apărat aici semifinala de anul trecut, când a pierdut la Serena Williams.

21 mart. 2016, 06:57
Simona Halep joacă săptămâna aceasta la Miami. Se poate întâlni cu Serena în semifinale

Simona Halep este calificată direct în turul doi la Miami, urmând câo întâlnească pe învingătoarea dintre ucraineanca Katerina Bondarenko şi rusoaica Daria Kasatkina. Bondarenko, în vârstă de 29 de ani, este pe locul 59 WTA, iar maximul carierei a fost locul 29, în anul 2009. Kasatkina are doar 18 ani, iar de luni a urcat pe cea mai înaltă poziţie a carierei, locul 36 WTA.

Dacă va trece în turul trei, Simona Halep ar putea juca împotriva Samanthei Stosur, locul 27 WTA, iar în optimi ar putea s-o întâlnească pe Lucie Safarova, locul 15 WTA.

Cea mai periculoasă adversara pentru Simona Halep în sferturi este noul număr 2 mondial, poloneza Agnieszka Radwanska, în timp ce pe Serena Williams ar putea să o întâlnească în semifinale. Serena a fost cea care a eliminat-o pe Halep anul trecut, tot în semifinale.