Simona Halep justifică eşecul usturător cu Kerber: Am făcut multe greşeli, am ratat mult cu forehand-ul

Simona Halep a pierdut al patrulea meci în 2016, în faţa jucătorei germane Angelique Kerber. Meciul a contat pentru faza grupelor de la Turneul Campioanelor de la Singapore.

25 oct. 2016, 18:09
Simona Halep justifică eşecul usturător cu Kerber: Am făcut multe greşeli, am ratat mult cu forehand-ul

„Cred că am avut şansa să câştig acel prim set. Revenisem foarte bine, dar poate că nu am încheiat punctele importante şi am ratat multe lovituri. Dar şi Kerber a jucat un tenis bun, este foarte puternică pe picioare şi se mişcă excelent, aşa că a meritat să câştige. Accept asta şi aştept să continui turneul.

Am ratat mult cu forehand-ul. Nu am un motiv pentru asta, a fost doar o zi proastă. A fost un meci complet diferit faţă de primul. Keys loveşte foarte puternic, Kerber nu face asta, ea împinge mingea şi nu ratează. Am făcut multe greşeli, am ratat mult cu forehand-ul şi asta a fost cheia. Pe final nu mai aveam nimic de pierdut, aşa că voiam doar să lovesc mingea, de aceea au venit acele lovituri câştigătoare.

Atunci când joci împotriva lui Kerber trebuie să aştepţi, să ai răbdare, pentru că se mişcă bine şi returnează toate mingile, aşa că trebuie practic să începi din nou fiecare punct. Cred că am făcut un meci bun, însă am ratat prea mult în momentele în care trebuia să închei punctele„, a spus Simona Halep, la conferința de presă, după 4-6, 2-5 cu Angelique Kerber, la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Citeşte şi TURNEUL CAMPIOANELOR. Madison Keys a învins-o pe Cibulkova în două seturi. Condiţia ca Simona Halep să se califice în semifinale

Am o nouă şansă de a mă califica în semifinale, abia aştept să mai joc un meci, să dau totul, să joc mai bine decât am făcut-o şi să lupt. Acesta e scopul meu aici, să joc şi să câştig fiecare meci„, a mai spus Halep.

Halep şi Cibulkova vor juca joi, de la ora 11.00, meciul decisiv pentru calificarea în semifinale la Turneul Campioanelor.