Simona Halep nu va participa la JO 2016

Simona Halep nu va participa la JO2016. Ion Ţiriac susţine ca sportiva clasată pe locul 5 WTA a luat o decizie în acest sens şi nu se va prezenta la competiţia ce se va desfăşura în Brazilia.

09 iul. 2016, 13:08
Simona Halep nu va participa la JO 2016

Ion Ţiriac a comentat decizia COSR de a o desemna pe Cătălina Ponor portdrapelul României la JO 2016 şi a spus că Simona Halep nu are motive să fie supărată că nu a fost aleasă din moment ce nu va face parte din delegaţia României.

Marian Drăgulescu, JIGNIT de atitudinea Simonei Halep. REPLICĂ DURĂ

„Nu mă aşteptam ca Ponor să fie cea desemnată să fie portdrapelul României la Jocurile Olimpice. Nu ştiam că e calificată, credeam că va merge Larisa Iordache. Cristina Neagu e cea mai bună handbalistă în acest moment. Halep e sportivul român care apare cel mai mult la televizor, dar ea nu merge la Rio. N-are de ce să se supere că nu este portdrapelul”, a declarat Ion Ţiriac, conform Digi Sport.

Simona Halep, PRIMA REACŢIE după ce a ratat ocazia de a fi portdrapelul României la JO 2016

Simona Halep a declarat încă din timpul turneului de la Wimbledon că nu ştie sigur dacă va participa la JO 2016. Îngrijorarea Simonei era legată de virusul Zika, iar sportiva spunea că va lua o decizie în acest sens după ce se va consulta cu medicii.