Simona Halep, pe partea de tablou a Serenei Williams, la Indian Wells. Cele două se pot întâlni în sferturi

Simona Halep este deţinătoarea titlului la Indian Wells, iar anul acesta este cap de serie numărul 5 la turneul din seria Premier Mandatory organizat în California.

08 mart. 2016, 07:35
Simona Halep, pe partea de tablou a Serenei Williams, la Indian Wells. Cele două se pot întâlni în sferturi

Simona Halep este calificată direct în turul 2 la Indian Wells, urmând s-o întâlnească pe învingătoarea dintre americanca Vania King şi o jucătoare venită din calificări. Potenţiala adversară a Simonei în turul trei este rusoaica Ekaterina Makarova, care a eliminat-o anul trecut, în sferturile Australian Open.

În optimi, adversare posibile sunt americanca Venus Williams sau nemţoaica Andrea Petkovic, în timp ce situaţia s-ar complica în sferturi, cândSimona  ar da peste Serena Williams.

Citeşte şi Simona Halep a fost la Marele Canion. Relaxare înainte de Indian Wells GALERIE FOTO

Totuşi, Simona Halep rămâne optimistă, după ce săptămâna trecută s-a antrenat la Las Vegas cu Andre Agassi şi Steffi Graf. Halep spune că nu simte presiunea turneului şi că important este să fie sănătoasă. „A fost o experienţă extraordinară. Este important ca o jucătoare să întâlnească foşti mari campioni. Ei au trăit deja aceste emoţii şi ştiu să-ţi explice fiecare sentiment pe care îl ai. Am învăţat multe de la ei şi vreau să le mulţumesc pentru asta„, a spus Simona Halep.