Halep, în sferturi la Miami, după o minge de meci salvată în fața lui Stosur

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală de la Miami Open, după ce a câștigat un meci ce părea pierdut, în fața Samanthei Stosur, cu 4-6 7-5 6-2, în două ore și zece minute.

27 mart. 2017, 13:17
Halep, în sferturi la Miami, după o minge de meci salvată în fața lui Stosur

UPDATE: Simona Halep se impune în fața lui Sam Stosur după o revenire de senzație. 4-6 7-5 6-2 pentru jucătoarea din România, care, în setul al doilea, a salvat o minge de meci!

 

Această partidă este a cincea, ultima, pe terenul 1. Primul meci, Lucie Safarova – Dominka Cibulkova, începe luni, la ora 18.00. Apoi, va urma o întâlnire de pe tabloul masculin.

Imediat după această întâlnire, pe acelaşi teren, vor evolua Mirjana Lucici-Baroni şi Bethanie Mattek-Sands. Înaintea meciului Simonei Halep mai este programată partida Johanna Konta – Lara Arruabarrena.

SIMONA HALEP-SAMANTHA STOSUR LIVE VIDEO DIGI SPORT. „M-am simțit bine când am ajuns la teren și eram sigură că voi reuși, pentru că am muncit în fiecare zi și la un moment dat trebuie să meargă totul bine. M-am simțit cel mai bine din acest an. Mă pot mișca fără durere sau alte rețineri și am încredere, ceea ce este cel mai important lucru’‘, a declarat Simona Halep după victoria de duminică noapte, din turul trei, cu Anett Kontaveit (6-3, 6-0).

Simona nu reușise până la meciul cu Kontaveit să lege două victorii în acest an, dar s-a impus în fața jucătoarei baltice fără drept de apel.

Kontaveit, care trecuse în turul anterior de rusoaica Ekaterina Makarova, nu a avut răspuns la ”forma de neoprit a adversarei”, notează WTA.

„Primul meu meci (la Miami) a fost foarte strâns. Am avut niște probleme, dar după aceea am văzut că pot rezista și pot rămâne puternică”, a mai spus Halep, cu referire la meciul său Naomi Osaka, din turul al doilea.