Simona Halep: Serena a venit la mine după finală şi mi-a spus că vrea o poză cu viitorul NUMĂR UNU MONDIAL

Simona Halep a revenit în ţară, după Turneul Campioanelor de la Singapore, unde a reuşit o performanţă istorică, devenind prima jucătoare din România care ajunge în finala competiţiei. Chiar dacă a ratat ultimul trofeu al anului, fiind învinsă de Serena Williams, pe care o bătuse categoric cu patru zile înainte, în grupe, Simona Halep este bucuroasă şi mândră de nivelul la care a ajuns, mai ales că, după meciul de duminică, Serena i-a prezis că va ajunge numărul unu mondial.

RomaniaTV.net
27 oct. 2014, 11:29
Simona Halep: Serena a venit la mine după finală şi mi-a spus că vrea o poză cu viitorul NUMĂR UNU MONDIAL

Simona Halep a povestit, luni, la revenirea în România, că după festivitatea de premiere a Turneului Campioanelor, Serena Williams a rugat-o să facă o fotografie împreună. „Mi-a spus pe podium că vrea să facă o poză cu viitorul număr unu mondial şi că mama ei ne va face poza. Eu o să muncesc mult să ajung acolo, dar nu ştiu când se va întâmpla asta”, a spus Simona, pe Aeroportul „Henri Coandă”.

„Mă bucur să fiu din nou acasă şi că am terminat anul acesta deosebit cu un turneu deosebit. Sunt bucuroasă, împlinită, mă rog la Dumnezeu să mă ajute să continui cu rezultatele astea frumoase. Este o împlinire pentru mine, am terminat anul într-un mare fel. Anul trecut am câştigat ultimul meci al anului, acum nu a fost să fie, dar nu regret nimic, pentru că am jucat cu numărul unu mondial”, a spus Simona.

VIRALUL SĂPTĂMÂNII: Scrisoarea EMOŢIONANTĂ pentru părinții Simonei Halep face înconjurul internetului

Jucătoarea de tenis a încheiat anul 2014 pe locul trei în lume şi este extrem de mulţumită de tot ce a realizat. Referitor la teoriile potrivit cărora ar fi putut să o împiedice pe Serena Williams să ajungă în finală, dacă nu ar fi câştigat niciun set cu Ana Ivanovici, Simona Halep a explicat că ea nu a făcut decât să joace aşa cum o face în fiecare meci.

Serena Williams, declaraţie măgulitoare pentru Simona Halep

„Primul meci cu Serena a fost mai OK pentru mine pentru că am fost mult mai proaspătă. Am şi surprins-o, cred eu, pentru că nu mă ştia, nu am jucat deloc anul acesta şi probabil a fost o surpriză pentru ea. Apoi am avut meciuri mai grele, în care am servit foarte bine, iar braţul meu a cam cedat în finală. La meciul cu Ana Ivanovici am făcut lucrurile aşa cum mi s-au părut normale, am jucat să câştig, dar nu am făcut-o şi a fost să fie să mă întâlnec din nou cu Serena în finală, ceea ce nu a fost rău, dar nici bine. A fost un meci foarte mare pentru mine să câştig cu ea, dar nu îseamnă totul în cariera mea. A fost doar un meci, o zi. În finală m-a bătut, dar faptul că am reuşit şi eu să o înving îmi dă încredere multă că pot să ajung la un nivel şi mai înalt”.