Simona Halep şi-a aflat prima adversară la Stuttgart. Surpriză uriaşă, nu e Kasatkina

Daria Kasatkina, numărul 14 mondial, a pierdut surprinzător de clar luni, în runda inaugurală a turneului de la Stuttgart, fiind învinsă în două seturi, 6-2, 6-2, de slovaca Magdalena Rybarikova, care va juca în turul doi împotriva Simonei Halep.

23 apr. 2018, 19:53
Simona Halep şi-a aflat prima adversară la Stuttgart. Surpriză uriaşă, nu e Kasatkina

Simona Halep este calificată direct în turul doi la Stuttgart, iar traseul să în finală se anunţă foarte dificil. Încă de la debut misunea Simonei este dificilă, chiar dacă adversară nu-i va fi, aşa cum era de aşteptat, Daria Kasatkina, ci Magdalena Rybarikova. Slovaca, numărul 18 mondial, a învins-o de două pe Halep, în cele cinci dispute directe de până acum, în 2014 în optimi la New Haven, şi în 2011 în calificările de la Hobart. La ultima întâlnire directă, de anul trecut, de la China Open, Rybarikova a abandonat în setul secund.

Dacă trece de Rybarikova, în sferturi, pe traseul lui Halep se află Sloane Stephens, ultima câştigătoare de la US Open şi campioana de la Miami, care are prima şansă din partea sa de tblou să treacă de primele două tururi. Apoi, în semifinale, cea mai bine clasată este Elina Svitolina, dar acolo se mai află Caroline Garcia sau Maria Şarapova, cu şanse bune de a ajunge în careul de aşi, tot pe partea de tablou a Simonei.