Simona Man: PPDD nu a cerut nici un post în Guvern VIDEO

Preşedintele PPDD, Simona Man, a declarat, la România TV, că partidul său nu a cerut vreun post ministerial în cadrul discuţiilor cu PSD. Man susţine că subiectul negocierilor cu PSD a fost în ce condiţii ar putea PPDD să constituie majorităţi la nivelul consiliilor locale şi judeţene în urma unei directive de la centru.

11 iun. 2014, 18:00
Simona Man: PPDD nu a cerut nici un post în Guvern VIDEO

„Noi nu am cerut niciodată absolut nimic. Noi doar am oferit voturile PPDD-iştilor din consiliile locale şi judeţene pentru bunul mers al lucrurilor, pentru realizarea unor proiecte în folosul cetăţeanului”, a declarat Simona Man negând informaţiile din presă potrivită cărora PSD urma să renunţe la cel puţin un portofoliu din Guvern în folosul partidului lui Dan Diaconescu.

Totuşi, Man nu a exclus ca discuţiile cu social-democraţii să avanseze până în punctul în care se poate lua în calcul şi eventualitatea cooptării partidului său în Executiv. „Dacă lucrurile vor curge într-un sens pozitiv, pe cale de consecinţă poate să apară şi acest lucru, dar noi n-am cerut nici un minister. Palierele de discuţie sunt la nivel local, la nivel parlamentar şi la nivel guvernamental. Acum suntem la nivel local cu discuţiile şi sunt convinsă că vor avansa”, a spus preşedintele PPDD.

În ce priveşte colaborările punctuale pe care consilierii PPDD din judeţe le au cu PNL şi PDL, Man susţine că acestea nu pot fi considerate alianţe pe care PPDD ar trebui să le rupă. „Noi nu avem nici un fel de alianţe cu nici o formaţiune politică, deci nu este cazul să rupem absolut nimic. Întrebarea este cum vom constitui nişte majorităţi cu o linie clară printr-o directivă de la centru. Până acum nu am avut o asemenea directivă”, a conchis Simona Man.