​Aproximativ 350 de sindicalişti din Electricitate au pichetat sediul Guvernului

Aproximativ 350 de membri ai Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Electricitate "UNIVERS" au pichetat, joi, de la ora 12.15, sediul Guvernului, solicitând redresarea economică a Societăţilor de Servicii Energetice Moldova, Banat, Dobrogea, Oltenia, Muntenia Nord şi Sud.

08 aug. 2013, 06:27
​Aproximativ 350 de sindicalişti din Electricitate au pichetat sediul Guvernului

La protestul de astăzi (joi n.r.) participă aproximativ 350 de salariaţi din Societăţile de Servicii Energetice Banat, Muntenia Nord, Transilvania Nord, Transilvania Sud. Ieri (miercuri n.r.) am avut o întâlnire cu reprezentanţii Guvernului şi ai Ministerelor Muncii şi Economiei, însă discuţiile purtate nu s-au concretizat prin redactarea unui document oficial. Sperăm că săptămâna viitoare vom avea o variantă viabilă a programului de restructurare şi reorganizare a Societăţilor de Servicii”, a declarat Adolf Mureşan, preşedintele Federaţiei Naţionale a Sindicatelor din Electricitate „UNIVERS”.

Potrivit acestuia, dacă negocierile cu autorităţile nu vor avea rezultatele scontate, atunci se ia în considerare organizarea unor acţiuni de protest mai ample începând cu luna septembrie.

Citeşte şi Sindicatele din electricitate protestează, miercuri şi joi, la sediul Guvernului