Sinucidere din dragoste în Prahova. Şi-a pus ştreangul de gât după ce a primit un telefon de la viitoarea soţie

O frumoasa poveste de iubire s-a sfarsit dramatic, in Prahova. Un tanar de 26 de ani, care ar fi trebuit sa imbrace costumul de ginere, si-a pus capat zilelor cand aleasa inimii lui a decis sa rupa logodna.

16 mart. 2016, 10:46
Sinucidere din dragoste în Prahova. Şi-a pus ştreangul de gât după ce a primit un telefon de la viitoarea soţie

Prieteni inca din liceu, tinerii stabilisera data nuntii, iar miercuri ar fi trebuit sa cumpere verighetele si rochia de mireasa.

 In weekend, pe cand se distrau impreuna la un club, s-au certat dintr-un nimic.

Dragostea ce i-a tinut impreuna timp de 12 ani s-a transformat in doliu si durere.

Citeşte şi Cum a fost găsită o tânără de 22 de ani, după ce vineri familia a dat-o disparută. FOTO

„Asa am auzit, ca ar fi iubit-o prea mult pe fata asta. Am inteles ca au fost la club, fata nu i-ar fi dat atentie si atunci el s-a suparat”, spune Mariana Tudose, ruda.

„Un baiat de nota 10 si de milioane… Ne pare rau la toata comuna. Saptamana asta trebuia sa se duca dupa verighete si rochita. Si ce o fi avut baiatul asta in cap nu stiu…”, spune Mihaela Tabauc.

Cearta iscata dintr-un motiv banal a continuat cu reprosuri si, furioasa, fata a anuntat luni ca rupe logodna.

Vestea l-a prins pe Catalin la serviciu. Manager de supermarket, tanarul si-a anuntat colegii ca are o problema si trebuie sa se invoiasca. Pe seara, tatal l-a gasit fara suflare, in podul casei. Vestea a socat satul, iar pagina de Facebook a tanarului s-a umplut de mesaje de condoleante: „Ne-am fi dorit sa-ti facem alte urari, insa ai ales sa ne parasesti, sa nu ne mai bucuri cu prezenta ta. Nu te vom uita niciodata PRIETEN DRAG. Vei ramane mereu in sufletele noastre un om cu suflet de aur, un inger. Dumnezeu sa te odihneasca in pace.”

„Erau logoditi, ea a intrerupt logodna, s-o fi suparat, ce-o fi fost in sufletul lui… A facut acest gest, chiar nu merita”, spune Andrei Manta, prietenul tanarului.

Este de nedescris durerea prin care trece familia. Luni s-au implinit 10 ani de cand tatal tanarului a suferit un grav accident de pe urma caruia a ramas infirm. Catalin era sprijinul si nadejdea parintilor. Acum, abia pot concepe sa se pregateasca de inmormantarea lui.