SINUCIGAŞ din dragoste. Un tânăr din Constanţa, căutat după ce s-a aruncat în mare VIDEO

O decepţie în dragoste i-a luat minţile unui tânăr, student la Academia Navală "Mircea cel Bătrân" din Constanţa. Băiatul şi-a anunţat tatăl că are de gând să se sinucidă, iar hainele lui şi telefonul au fost găsite lângă un dig din Mamaia. Scafandrii militari şi pompierii i-au căutat ore bune trupul în apa rece ca gheaţa.

08 ian. 2015, 19:31
SINUCIGAŞ din dragoste. Un tânăr din Constanţa, căutat după ce s-a aruncat în mare VIDEO

Alexandru Efsei a terminat liceul şi a hotărât că vrea să urmeze o carieră militară. A ales cursurile Academiei Militare Navale „Mircea cel Bătrân” din Constanţa, unde şi-a făcut şi o prietenă. În ultima vreme lucrurile s-au precipitat, iar după o ceartă cu iubita, tânărul de numai 21 ani i-a trimis tatălui său un mesaj tulburător. L-a anunţat că îşi va pune capăt zilelor şi îşi cerea iertare. Bărbatul a anunţat poliţia miercuri seară.

Oamenii legii nu au reuşit să dea de urma băiatului decât joi dimineaţa, atunci când în zona hotelului Malibu din Mamaia i-au fost găsite hainele, încălţămintea şi telefonul mobil. Părinţii le-au recunoscut ca fiind ale lui Alexandru.

Forţele de intervenţie au lansat imediat la apă o barcă gonflabilă şi au plecat în larg. Căutările s-au dovedit deosebit de dificile din cauza temperaturilor foarte scăzute şi a curenţilor puternici. Căutările au fost întrerupte la căderea serii, însă vor fi continuate vineri. Oamenii legii bănuiesc că dacă băiatul a sărit în valuri, trupul său a fost dus de curenţi sub dig, printre stabilopozi.

CITEŞTE ŞI: Un tânăr din Tulcea este căutat de scafandrii în Marea Neagră