Situaţie fără precedent la Galaţi. Angajaţii Fiscului, obligaţi să păzească intrarea instituţiei

Publicat: Vineri, 20 Octombrie 2017 12:28 // Actualizat: Vineri, 20 Octombrie 2017 12:56 // Sursa: romaniatv.net

Situaţie incredibilă în Galaţi. Angajaţii Direcţiei Regionale a Finanţelor Publice sunt obligaţi să păzească instituţia, prin rotaţie. Acest lucru se întâmplă din cauză că în buget nu au fost prevăzuţi bani pentru paza clădirilor. Conducerea instituţiei spune că măsura este un provizorie.

Foto: adevarul.ro

Conducerea instituţiei spune că în bugetul de cheltuieli pe anul 2017 al DGRFP Galaţi, pentru paza sediului nu s-a alocat nici măcar un singur leu.

„Contractul anterior a fost în vigoare până la 30 septembrie inclusiv, noua procedură de achiziţii fiind finalizată. Instituţia noastră a întreprins demersurile necesare în vederea suplimentării bugetului de cheltuieli pe anul 2017", a declarat Eugen Ciorici, şeful DGRFP Galaţi. Acesta a mai precizat şi că situaţia va fi remediată în viitorul apropiat. „Cu concursul ANAF, după aprobarea suplimentării, situaţia va fi remediată. Ţinând cont că la sediul DGRFP Galaţi din strada Portului, relaţia cu contribuabilii nu are caracter de permanenţă, spre deosebire de sediul Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Galaţi, din strada Brăilei, au fost luate măsuri, cu sprijinul colegilor, pentru asigurarea ordinii în sediul instituţiei, până la remedierea situaţiei. DGRFP Galaţi nu s-a mai confruntat cu o astfel de situaţie", a spus oficialul, potrivit Adevărul.ro.

Citeşte şi Poliţia locală din Galaţi îşi premiază agenţii sub acoperire

 
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.6540
RON
16 Dec
noapte 2 °
zi 6 °
Ultimele joburi adaugate
24 H