Situaţie inedită la Cluj: Emil Boc a încercat de două ori să dea cep unui butoi cu bere la un festival german, dar nu a reuşit VIDEO

Primarul Emil Boc a încercat, vineri seara, să dea cep unui butoi cu bere în cadrul Festivalului de Toamnă al Economiei Germane de la Cluj-Napoca, dar nu a reuşit, situaţia fiind salvată în cele din urmă de unul dintre organizatori, iar invitaţii au ciocnit câte o halbă de bere nemţească.

30 sept. 2016, 19:33
Situaţie inedită la Cluj: Emil Boc a încercat de două ori să dea cep unui butoi cu bere la un festival german, dar nu a reuşit VIDEO

Emil Boc a participat, vineri seara, într-un cort amplasat în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, la deschiderea Festivalului de Toamnă al Economiei Germane. Primarul Clujului a fost invitat de organizatori, Clubul Oamenilor de Afaceri Germani din Transilvania de Nord, să dea cep unui butoi de 30 de litri de bere. Edilul s-a îmbrăcat cu un şorţ şi a încercat să dea cep butoiului cu ajutorul unui ciocan din lemn, dar nu a reuşit din prima. A încercat şi a doua oară, tot fără succes.

Situaţia a fost salvată de unul dintre organizatori care a dat drumul la bere. Invitaţii, printre care s-au aflat ambasadorul Germaniei în România, Werner Hans Lauk, prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Ioan Vuşcaş, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Vakar Istvan, preşedintele Clubului Oamenilor de Afaceri Germani din Transilvania de Nord, Ludger Thol, au ciocnit câte o halbă de bere nemţească produsă de o berărie care funcţionează din anul 1775, scrie Mediafax.