Smiley, prima reacţie după ce s-a anunţat că s-a despărţit de Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley s-au despărțit, acesta este ultimul zvon din showbiz-ul românesc.

09 nov. 2018, 07:40
Smiley, prima reacţie după ce s-a anunţat că s-a despărţit de Gina Pistol

Gina Pistol se află în India, acolo unde filmează pentru „Asia Express”. Smiley a mărturisit recent că nu se va însura niciodată, deși prezentatoarea de la Antena 1 a spus în nenumărate rânduri că acesta este visul ei de-o viață. Astfel, fanii au început să se întrebe dacă nu cumva relația lor a luat sfârșit.

Cea mai aşteptată nuntă din showbiz. Smiley a făcut anunţul: lovitură teribilă pentru Gina Pistol

Smiley le-a dat de gândit fanilor după ce a postat  o fotografie însoțită de mesajul „Libertatea este un mod de a gândi”. Acest mesaj vine după ce cântărețul a declarat în presă că nu intenționează să se căsătorească vreodată.

Recent, Gina Pistol a fost luată la întrebări de Coana Mița, bucătăreasa care a luat parte la filmările emisiunii „Poftiți la Nea Mărin”. Prezentatoarea TV nu a negat că este într-o relație cu Smiley și nici faptul că și-ar dori să se căsătorească cu Smiley.

„Mă chemi la nunta ta, Gina? Cum dacă?! Că ești aproape… Ce să mai vezi?! De azi îl cunoști pe Smiley? Ce să mai vezi? Nu îți place de el? Mie îmi place și când îl văd la televizor, dar să-l am lângă mine”, a spus Coana Mița.

„Dacă mă mărit vă chem pe toți. Cine a zis?! Stai puțin să vedem. Îmi place de el. Nu numai pe bărbuță îl mângâi. Îl mângâi peste tot”, a răspuns Gina Pistol.