ŞOC în LIGA 1: Dan Petrescu pleacă de la CFR CLUJ. Destinaţie SURPRIZĂ

Dan Petrescu a primit o ofertă uriaşă de la un club important din Europa şi va pleca de la CFR Cluj.

22 mart. 2018, 14:22
ŞOC în LIGA 1: Dan Petrescu pleacă de la CFR CLUJ. Destinaţie SURPRIZĂ

Dan Petrescu are în contract o clauză de reziliere de 300.000 de euro, care devine nulă la finalul sezonului, astfel că antrenorul poate să plece fără a plăti despăgubiri. „Bursucul” a fost căutat în această iarnă de Dinamo Moscova, echipă pe care a mai antrenat-o în perioada 2012-2014, dar a refuzat să plece şi din cauza clauzei pe care ar fi trebuit să o achite. De altfel, tot din cauza clauzei respective, Dan Petrescu a refuzat şi echipa naţională, Cosmin Contra fiind a doua alegere a FRF. În schimb, la finalul sezonului, Dan Petrescu va pleca în Rusia, scrie Fanatik.

Dan Petrescu, izbucnire NERVOASĂ. „M-am săturat de aşa ceva! Este inuman!”

Singura variantă ca Dan Petrescu să accepte să mai rămână la CFR Cluj este ca echipa să ajungă în grupele Ligii Campionilor. Acesta nu este un lucru stipulat în contract, unde Dan Petrescu nu are nici un obiectiv şi nici nu se activează automat vreo clauză dacă se întâmplă minunea calificării în UCL.

Dan Petrescu mai are oferte şi din zona Golfului, lucru deloc de neglijat în condiţiile în care antrenorul  şi soţia sa sunt rezidenţi în Abu Dhabi (Emiratele Arabe Unite).