ŞOC în SHOWBIZ. Nicoleta Luciu, operată de urgenţă într-un spital din Turcia FOTO

Cei mai "renumiţi" sâni din România au ajuns să provoace un adevărat război. Senzuala Nicoleta Luciu a decis să "scape", tocmai în Turcia, de silicoanele uriaşe, de 1,2 kg, de care era atât de mândră acum trei ani. Medicul care i-a mărit bustul, şi aşa generos, e uluit. 

04 dec. 2015, 09:23
ŞOC în SHOWBIZ. Nicoleta Luciu, operată de urgenţă într-un spital din Turcia FOTO

La 36 de ani, Nicoleta Luciu a decis că nici cu sâni mari nu e bine, scrie click.ro. De joi, „uriaşii” care au zăpăcit minţile bărbaţilor sunt istorie: bruneta s-a operat la o clinică din Turcia. Spune că durerile de spate erau prea chinuitoare din cauza greutăţii sânilor, aşa că a optat pentru implanturi mai mici.

Citeşte şi Nicoleta Luciu, pe Facebook: „Acum intru în operaţie”

Vestea l-a enervat teribil pe medicul Kasem Abu Bakr, cel care i-a mărit sânii în anul 2012. Parcă nici nu a vrut să creadă că pacienta lui celebră şi-a tăiat, într-adevăr, sânii. „Probabil Nicoleta are o problemă de sănătate şi a plecat să şi-o rezolve. Îi urez multă sănătate. Din punct de vedere estetic, Nicoleta este în continuare în grija mea şi nu are nevoie de alte proceduri estetice”, a declarat medicul.

Nicoleta Luciu i-a fost pacientă în ianuarie 2012, la trei luni de la naşterea tripleţilor Kim, Kevin şi Karoly. Atunci, pentru că sânii i se lăsaseră foarte mult, bruneta a hotărât să se opereze, aşa că a bătut palma cu medicul Kasem Abu Bakr, care a acceptat să o opereze gratis, în schimbul promovării lui şi a serviciilor sale pe termen lung.