Şocanţ, copil băgat în cuptorul cu microunde. Părinţii au vrut să imite o reclamă tv

Un cuplu din statul american Missouri este acuzat că și-a abuzat fiul de doar 4 luni. Cei doi părinți au încercat să imite o reclamă la tv și au pus copilul în cuptorul cu microunde.

02 dec. 2017, 16:51
Şocanţ, copil băgat în cuptorul cu microunde. Părinţii au vrut să imite o reclamă tv

Derick și Mikala Boyce-Slezak au ajuns la închisoare, iar cauțiunea le-a fost stabilită la de 500.000 de dolari. Leziunile au fost descoperite atunci când bebelușul a fost dus de urgență la Spitalul Cardinal-Glennonpentru o erupție cutanată pe față, care s-a dovedit a fi o rană.

Doctorii au descoperit că marginea plăgii este de fapt o arsură de gradul întâi. Apoi au văzut că micuțul avea și alte arsuri de gradul doi, una dintre ele fiind vizibilă pe partea din față a scalpului sugarului.

Când a fost întrebată de celelalte leziuni pe care copilul le avea, ea a invocat cel de-al 5-lea amendament care îi permite să nu răspundă întrebărilor puse de autorități.

Un angajat al Protecției Copilului din Missouri care a depus mărturie la audiere, a declarat că părinții au ars copilul în cuptorul cu microunde pentru o perioadă scurtă de timp. Motivul ar fi că încercau să imite o reclamă pe care au văzut-o la tv.