Şoferul microbuzului implicat în accidentul din Ungaria, arestat preventiv. Trei români şi-au pierdut viaţa

Şoferul microbuzului implicat în accidentul grav din Ungaria, în urma căruia trei români au murit şi alţi şase au fost grav răniţi, a fost arestat pentru 30 de zile de către autorităţile ungare, el fiind cercetat pentru omor din culpă.

26 iul. 2017, 14:34

Şoferul microbuzului implicat în accidentul grav în urma căruia trei români au murit şi alţi şase au fost grav răniţi a fost arestat pentru 30 de zile de către autorităţile ungare, fiind cercetat pentru omor din culpă.

Potrivit news.ro, bărbatul, în vârstă de 36 de ani, se află în custodia autorităţilor ungare, fiind în prezent în arestul Poliţiei din Debreţin.

Trei români au murit şi alţi şase au fost grav răniţi într-un accident de circulaţie produs în Ungaria, în apropierea graniţei cu România. Poliţişti rutieri ungari au stabilit, din primele cercetări, că şoferul microbuzului ar fi adormit la volan, moment în care microbuzul a ieşit de pe carosabil şi a lovit din spate un TIR ce se afla parcat într-o zonă de odihnă.

În microbuz se aflau în total nouă persoane, respectiv două femei şi şapte bărbaţi, iar în urma accidentului un bărbat în vârstă de 28 de ani şi ambele femei, în vârstă de 41 şi 52 ani, au murit pe loc. Românii se întorceau în România din Marea Britanie.