DETALII CUTREMURĂTOARE despre tragedia din Italia. Şoferul român, tatăl unui fotbalist care joacă în Anglia

Apar noi detalii despre tragedia rutieră din Italia, acolo unde o familie întreagă, formată din mamă, tată şi o fetiţă de un an şi jumătate, şi-a pierdut viaţa într-un accident cumplit. La volanul microbuzului înmatriculat în Romînia se afla tatăl unui fotbalist care joacă în Anglia.

26 oct. 2014, 09:32

Microbuzul în care erau victimele era condus de un şofer din Satu Mare, tatăl lui Carlo Erdei, un fotbalist român care joacă în Anglia.

De altfel, băiatul a postat pe contul său de socializare o fotografie cu tatăl său alături de un mesaj emoţionant: „Love you dad , for me you will always be the best” (Te iubesc tată, pentru mine vei fi întotdeauna cel mai bun”.

Şase români au murit, iar doi au fost răniţi după ce microbuzul în care se aflau s-a lovit cu o autoutilitară, sâmbătă dimineaţă, pe Autostrada A1 din Italia, la periferia oraşului Roma, potrivit presei italiene.

Un microbuz marca Mercedes înmatriculat în România a lovit din spate o autoutilitară Fiat Ducato. Cinci români din microbuz au murit pe loc, iar o fetiţă în vârstă de 18 luni, rănită grav, a murit la spitalul din Tivoli. Alţi trei români au fost răniţi în accident şi au fost transportaţi la spitale diferite din Roma.

Persoanele aflate în autoutilitară – o familie marocană formată din părinţi şi patru copii – au suferit doar răni minore. În urma impactului, microbuzul românilor a fost distrus aproape în întregime. Mai mult de atât, microbuzul şi utilitara au fost acroşat uşor de alte maşini care circulau în acel moment pe autostradă.

Potrivit presei italiene, cei nouă români aflaţi în microbuz sunt rezidenţi în Italia. Autorităţile anchetează acum circumstanţele producerii accidentului.