Soluţii pentru copilul problemă. AC Milan vrea să-i angajeze lui Balotelli un tutore

Clubul italian de fotbal AC Milan se gândeşte la fel de fel de soluţii pentru a-l ajuta pe Mario Balotelli, jucător de excepţie, dar care continuă să creeze probleme echipei, prin gesturi şi ieşiri necontrolate, astfel că ia în calcul chiar să contacteze un psiholog sau un tutore, o persoană care să se ocupe personal de el, pentru a-i modela caracterul.
Daniel Spătaru
01 oct. 2013, 13:30
Soluţii pentru copilul problemă. AC Milan vrea să-i angajeze lui Balotelli un tutore

Presa italiană, între care cotidianul La Stampa, relatează de o întâlnire, petrecută de ceva vreme, dintre vicepreşedintele lui AC Milan, Adriano Galliani, cu reprezentantul jucătorului, Mino Raiola, cu care Balotelli are o bună relaţie şi care poate ajuta să fie găsită o rezolvare. Pentru jucătorii mai tineri, din echipele de juniori şi copii ale Milanului, există un fel de tutori care se ocupă de comportamentul micilor campioni, aceasta putând fi o soluţie pentru a-l mai potoli pe impetuosul Balotelli.

Născut la Palermo în 1990, de origine ghaneză, adoptat însă de o familie italiană, Balotelli nu este pentru prima oară când creează probleme în Italia, fiind sancţionat ultima oară pentru expresii injurioase şi ameninţătoare la adresa arbitrului meciului AC Milan – Napoli (1-2), care îl eliminase pentru cumul de cartonaşe galbene. În timpul partidei, Balotelli a ratat un penalty, primul din cariera sa, făcând şi 26 de faulturi, un record pentru el, ca şi pentru orice fotbalist, pierzându-şi cumpătul după înfrângerea echipei sale.

Citeşte şi Premieră nefericită. Mario Balotelli a ratat primul penalty din carieră VIDEO

În sezonul trecut, el a mai primit o suspendare de 3 etape, pentru insulte aduse arbitrului de rezervă, iar răbdarea clubului a ajuns la limită, întrucât atacantul nu dă niciun semn că ar vrea să se schimbe, acumulând în scurta sa carieră (are doar 23 de ani) 24 de meciuri de suspendare, 60 de cartonaşe galbene şi 6 roşii la cluburile la care a evoluat (Inter Milano, Manchester City şi AC Milan).

Fostul mare căpitan al formaţiei lombarde Gianni Rivera l-a sfătuit pe Balotelli „să înveţe să-şi muşte limba” şi să-şi „înfrâneze anumite comportamente”.

E-adevărat, Balotelli îşi cere mereu iertare şi dă asigurări că se va schimba, dar nu încetează să fie un personaj negativ, mai ales în presă, unde a apărut în companii deloc recomandabile, cum ar fi alături de membrii notorii ai Camorra (Mafia napolitană), într-un cartier din Napoli, Scampia, cu polemici legate de viaţa sa privată, cu neîncetate comentarii riscate pe reţeaua de socializare Twitter, apariţiile din media de acest fel constituind încă o problemă pentru imprevizibilul fotbalist.

Spynews
Ce a publicat Adriana de la Mireasa sezonul 9 în mediul online, după ce a ieșit din competiție. Ce spune despre momentele din emisiune: "Răutățile..." / FOTO
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Leacul natural care trebuie consumat neapărat în această vară. Lidia Fecioru spune că poate salva vieți și că are beneficii uimitoare
Capital.ro
Schimbare pentru certificatul de ÎNMATRICULARE al mașinii. Decizia finală a fost luată chiar ASTĂZI
Playtech.ro
ȘOC! Babs și Ema Uta, show incendiar în ținute minuscule. Au înnebunit internetul cu dansurile lor
DailyBusiness
Caniculă în România. ANM anunță ce temperaturi vor fi până la jumătatea lunii iunie
Adevarul
Armata Română pierde sute de militari lunar. Cum pot fi opriți soldații să părăsească sistemul
Spynews
Când va naște Ana Baniciu! Artista așteaptă primul ei bebeluș în orice moment: ”Mai sunt...” / FOTO
Spynews
Cum arată verighetele alese de Vlad Gherman și Oana Moșneagu. Cei doi actori s-au căsătorit ieri / FOTO
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
wowbiz.ro
Fostul preot Daniel Balaș, băgat în spital după ce a fost atacat pe stradă, în miez de noapte! În ce stare se află
Cancan.ro
Antonia i-a lăsat pe toți fără cuvinte! Vedeta s-a lăsat fotografiată în toată splendoarea, după ce s-a plâns că e „grăsuță”
Playsport.ro
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
kanald.ro
EXCLUSIV Psihologul Iuliana Morlova, despre Raisa și Maria, cele două fetițe care au fost ucise de câte un membru din familie: „Copiii care au suferit neglijare sau abuz prezintă un risc de implicare în acte criminale pe viitor”
Capital.ro
Anunț pentru românii care au APARTAMENTE VECHI. Toți trebuie să știe
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Ea e prezentatoarea TV de Champions League! Eva e considerată cea mai frumoasă moderatoare a unui talk-show de fotbal din lume
stirilekanald.ro
VIDEO Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
CENTRALĂ NUCLEARĂ într-o STAȚIUNE MONTANTĂ din România! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'