Soluţii pentru remodelarea taliei

Grăsimea abdominală nu este doar o problemă a aspectului fizic, ci și una de sănătate. Adesea poate fi una din cauzele problemelor cardiovasculare sau a prezenței diabetului zaharat.

01 iun. 2017, 06:41
Soluţii pentru remodelarea taliei

Stresul, agitatia zilnică îți pot lua din timpul dedicat cumpărăturilor pentru a prepara mâncare sănătoasă la tine acasă. Alimentația neechilibrată, lipsa activității fizice și a odihnei își pot pune amprenta atât asupra fizicului tău cât și a stării de sănătate.

Iată câteva trucuri pentru a scăpa de țesutul adipos mai ales din jurul taliei:

Micul dejun bogat în magneziu

Lipsa acestui mineral din alimentație este adesea asociat cu creșterea surplusului de kilograme, tocmai de aceea este indicat ca să îți începi ziua cu alimete bogate în magneziu care au rolul de a reduce inflamațiile prezente în corpul tău dar și numărul bacteriilor stomacale.

Poți să alegi un smoothie cu semințe de chia, in, dovleac la care să adaugi lapte de soia și o banană. O altă combinație perfectă pentru micul dejun este compusă din linte, spanac și ovăz.

Uită de produsele de patiserie

Utilă, caldă și plăcută la gusr dar nesănătoasă pentru organismul tău. Cam așa am putea descrie produsele de patiserie dacă le mănânci dimineața pe stomacul gol.

Carbohidrații oferiți în felul acesta sunt responsabili de balonările și gazele de după. Poți opta pentru a consuma hrișcă, mei, orez brun sau negru sau o budincă de chia.

Important este să te asiguri că ai o digestie bună, care va favoriza astfel arderea grăsimilor deja existente în corpul tău.

Consumă ghimbir

Cel mai cunoscut remediu pentru o digestie corectă, care te scapă de senzația de balonare, intensifică arderile și îți oferă posibilitatea să îl combini în multe moduri astfel încât să îl transformi într-o rutină zilnică.

Poți să îl adaugi în smoothi-uri, în salate sau să îl razi și să îl pui în apa care o bei. Nu uita nici de ceaiul de ghimbir la care se poate adăuga o linguriță de miere naturală doar după ce s-a răcit.
Grăsimile bune, la gustări

Corpul are nevoie de vitamine dar și de grăsimi bune pentru a scăpa de senzația de foame, a arde mai multe calorii și pentru a te remodela.

Astfel că dacă între mese simți nevoia să ronțăi ceva alege un avocado, semințe de dovleac, o bucată de somon sau migdale.
Activitatea cardio este vitală

Pe lângă mâncare corpul are nevoie de mișcare. Chiar dacă nu te duci la sală, alege să mergi pe jos măcar 20 de minute, urcă scările în defavoarea liftului, dansează sau plimbă-te cu bicicleta.

Este important să profiți de fiecare zi cu vreme frumoasă pentru a face un pic de mișcare, pe lângă activitatea cardiacă care se va îmbunătăți, creierul se va oxigena mai bine și astfel te vei putea concentra mai bine asupra activităților tale.

Află mai multe despre dieta care îți schimbă metabolismul pe clicksanatate.ro.