Sora Aureliei Ion, MĂRTURII EMOŢIONATE: Voiam să îngheţ timpul VIDEO

Familia Aureliei Ion, studenta moartă în accidentul aviatic din Munţii Apuseni, trece prin momente cumplite. În camera în care a locuit studenta de 23 de ani au rămas acum doar fotografiile tinerei, lumânări aprinse şi multe amintiri. Sora Aureliei Ion a oferit un interviu în exclusivitate pentru România TV, chiar în camera în care locuiau împreună.

25 ian. 2014, 16:58
Sora Aureliei Ion, MĂRTURII EMOŢIONATE: Voiam să îngheţ timpul VIDEO

Ziua respectică a fost foarte grea pentru mine. Mă uitam la ceas la fiecare 10 minute. Eram traumatizată. Voiam să îngheţ timpul. Îi spuneam mereu, „Aura ia uite ce e în jurul nostru, ia uite câţi oameni sunt în jurul nostru”. A fost minunat să văd atâţia oameni, deşi durerea era maximă.

Visam la momentul în care să o văd faţă în faţă, să o văd în fiecare zi. Niciodată nu voiam să îmi iau la revedere de la ea. Nici nu conştientizez acum că nu mai este, ea nu are cum să nu mai fie. Mă uit la poze şi o văd atât de plină de viaţă. E greu, e foarte greu„, a declarat Mariana Ciucă, sora mai mare a Aurei Ion.

CITEŞTE ŞI: Familia Aureliei Ion este distrusă: „Soţia mea se tot uită pe geam după Aura…”

Cu durere în suflet şi printre lacrimi, Mariana Ciucă a vorbit şi despre dorinţele neîmplinite ale studentei decedate în tragedia din Munţii Apuseni. Tânăra vrea ca vinovaţii de moartea surorii sale să plătească şi îi îndeamnă pe români să nu mai treacă pasivi în faţa acestor tragedii.

Eu nu voi lăsa să treacă pe lângă mine această tragedie fără să se ia masuri. Nu mai plecaţi capul, luaţi măsuri ca să se schimbe ţara. Trebuie să fiţi tari şi să luptaţi pentru drepturile voastre, nu îi lăsaţi să vă conducă ce pe nişte oi, suntem oameni, avem suflete, suntem deştepti asta ma doare, România e plină de oameni inteligenti„, conchide tânăra.

VEZI ŞI Cine trebuia să fie în locul studentei Aura Ion, în avionul care s-a prăbuşit în Apuseni

Aurelia Ion, studenta moartă în tragedia aviatică care a impresionat o ţară întreagă, a fost înmormântată cu onoruri militare, ca un erou, în uniforma de locotenent. Sute de oameni au asistat la funeralii, printre ei, localnicii din Apuseni care au ajuns primii la victime.

Aurelia Ion avea 23 de ani, era ofiţer-student în anul V la Institutul Medico-Militar din Bucureşti şi făcea un stagiu de pregătire la Spitalul Fundeni. De-a lungul studiilor, tânăra s-a implicat voluntar în numeroase activităţi pe linie medicală, potrivit MApN.