Soţia bărbatului ucis de televizor în hypermarket, primele declaraţii: L-am lăsat acolo, m-am dus să iau paste

Soţia bărbatului care a murit miercuri după ce un container metalic a fost scăpat peste el de un angajat al unui hypermarket din Craiova a afirmat că erau împreună la cumpărături, iar la un moment dat s-au despărţit şi au mers în sectoare diferite. Femeia afirmă că l-a sunat pentru a-l întreba unde este, dar el nu a mai răspuns.

28 dec. 2017, 17:43
Soţia bărbatului ucis de televizor în hypermarket, primele declaraţii: L-am lăsat acolo, m-am dus să iau paste

Soţia bărbatului în vârstă de 52 de ani din Motru, care a murit miercuri după ce un container metalic s-a prăbuşit peste el a declarat pentru Digi24 că se aflau la cumpărături la un hypermarket din Craiova, iar la un moment dat s-au despărţit, fiecare mergând la un raion diferit.

Atunci când l-a sunat să vadă unde se află, bărbatul nu i-a mai răspuns, acesta fiind deja accidentat. Ea a crezut că bărbatul nu aude telefonul care s-ar afla pe modul silenţios.

„L-am lăsat acolo, m-am dus să iau paste, l-am sunat şi nu a răspuns. Dacă nu a mai răspuns, am zis că are telefonul pe silenţios şi m-am dus să văd ce e cu el. (…) Cum să mi-l omoare ? Să intri în magazin şi să-ţi omoare soţul!” a spus femeia, potrivit news.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al judeţului Dolj, miercuri, în jurul prânzului, un angajat al unui hypermarket din Craiova nu a manevrat corespunzător un motostivuitor, iar un container metalic a căzut peste un client aflat în apropiere.

Un bărbat în vârstă de 52 de ani, din localitatea Motru, din Gorj, a murit miercuri după ce un container metalic a căzut peste el într-un supermarket din Craiova.

Pe numele angajatului, în vârstă de 32 de ani din Craiova, a fost întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.