Soţia sirianului găsit mort în portbagaj şi amantul acesteia, condamnaţi la închisoare pe viaţă

Andreea Maria Pătrașcu, soția sirianului găsit mort în portbagajul unei mașini parcate pe șoseaua Pantelimon din Capitală, și amantul acesteia, Alfons Gabriel Arhire, au fost condamnați luni de Tribunalul București la detenție pe viață.
Filip Stan
15 feb. 2016, 19:58
Soţia sirianului găsit mort în portbagaj şi amantul acesteia, condamnaţi la închisoare pe viaţă

Decizia instanței nu este însă definitivă. Andreea Maria Pătrașcu și Alfons Gabriel Arhire au fost reținuți în aprilie 2015, ei fiind acuzați că l-au omorât în luna decembrie 2014 pe sirianul Haj Saleh Moustafa.

Din cercetări a rezultat că Andreea Pătrașcu i-a administrat soțului ei o cantitate mare de diazepam, medicament care are efect tranchilizant. Cu ajutorul lui Arhire, femeia a pus corpul sirianului într-o geantă, în portbagajul unei mașini cu număr de Constanța, autoturismul fiind apoi parcat pe șoseaua Pantelimon, în apropiere de Secția 9 de Poliție. Cadavrul lui Haj Saleh Moustafa a fost găsit pe 8 aprilie 2015, într-o stare avansată de putrefacție.

Andreea Pătrașcu și Gabriel Arhire și-au recunoscut vina în fața anchetatorilor și au dat detalii despre cum au ajuns să săvârșească această crimă.

Citeşte şi Soţia sirianului ucis şi aruncat în portbagajul unei maşini şi-a înscenat scrisori de ameninţare

Astfel, Haj Saleh Moustafa și Maria Andreea Pătrascu s-au căsătorit în 1996, dar mariajul lor a fost afectat de numeroase neînțelegeri, generate și de infidelitățile sirianului. În septembrie 2014, femeia l-a cunoscut pe Alfons Gabriel Arhire, prin intermediul unei rețele de socializare, între cei doi legându-se o relație.

Prin decembrie 2014, femeia spune că a descoperit în telefonul soțului mai multe mesaje pe care acesta le schimbase cu o femeie — „Karina”, despre care a dedus că ar fi o amantă pe care sirianul o avea la Constanța. La acel moment, cei doi soți au avut o discuție aprinsă, motiv pentru care Andreea Pătrașcu l-a sunat pe Alfons Gabriel Arhire și i-a dezvăluit conținutul mesajelor din telefon. Ulterior, cei doi au pus la cale uciderea sirianului și au sperat că principalii suspecți vor fi reprezentații unor firme din domeniul hotelier, la care Haj Saleh Moustafa avea niște datorii.

Citeşte şi Cazul sirianului găsit mort în portbagaj. Detalii ÎNFIORĂTOARE despre ORIBILA CRIMĂ

În timpul anchetei, Alfons Gabriel Arhire a susținut că omorul a fost comis „din dragoste”, însă femeia a declarat că, după ce a citit mesajele dintre sirian și amanta lui, se „temea” pentru viața ei, mai ales că sirianul ar fi fost un om violent, care o bătea des.

„Cei doi au aplicat produse medicamentoase victimei, cu efect tranchilizant, după care asupra acesteia au fost efectuate acte de violență care au condus la deces. Amantul a participat și el la comiterea infracțiunii, cei doi sunt coautori la săvârșirea infracțiunii de omor”, declara în aprilie 2015 procurorul Eduard Borjog, criminalist în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul București.

Soția sirianului era consilier la Inspecția Muncii în cadrul Departamentului Relații Internaționale, iar Arhire a absolvit Facultatea de Drept și Seminarul Teologic Liceal București.

Spynews
MAE, alertă de călătorie! Un român a murit și alți doi au avut nevoie de îngrijirile medicilor
Bzi.ro
Lupta dintre Zanni și Iancu Sterp se mută în ring? Ar trebui să se bată într-o gală RXF
Fanatik.ro
Cinci zodii cărora Dumnezeu le pune mâna-n cap după 20 iunie. Își schimbă viața, au parte de împăcări, iar norocul le surâde pe toate planurile
Capital.ro
Ţara dispare de pe hartă. Se fac planuri de INVAZIE: O necesitate ISTORICĂ
Playtech.ro
Simona Halep, în cea mai SCURTĂ fustiță! A desfăcut picioarele și s-a văzut chiar TOT
DailyBusiness
Vești bune pentru pensionari! Începe distribuirea biletelor de tratament
Adevarul
Cornel Dinu șochează, după ce Țălnar i-a luat apartamentul: „Îmi fac testamentul. M-a nenorocit”
Spynews
Armin Nicoară, mesaj emoționant de ziua de naștere a mamei sale. Artistul se mândrește cu femeia care i-a dat viață: „Ești cea mai minunată” / FOTO
Spynews
Băuturile pe care este bine să le consumi pe caniculă. Te hidratează în zilele de vară
Evz.ro
A fost dezlegat cel mai mare mister al omenirii. De ce trăim un anumit număr de ani
Impact.ro
Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
wowbiz.ro
Unde au fugit azi noapte Irinel Columbeanu și Irinuca, direct de la aeroport. Avem imagini în exclusivitate
Cancan.ro
Aparatul electrocasnic care te „rupe” la bani fără să-ți dai seama. Consumă într-un minut cât 300 de becuri simultan
Playsport.ro
INCREDIBIL! Vedeta din România a fost îngrozită de ceea ce a trăit în America! "Urăsc țara asta". A filmat un atac armat și a postat imaginile
kanald.ro
Doliu în lumea muzicii! A murit Marius Baiazid, după o luptă cu o boală nemiloasă
Capital.ro
Șoferii, obligați să plătească. Banii pe care conducătorii auto nu erau pregătiți să-i achite
StirileBZI
Săptămâna de lucru de 4 zile! Ce spun specialiștii despre weekend-ul de trei zile
Prosport.ro
FOTO. Mariana Bitang, transformare fizică uluitoare: cu greu a mai putut fi recunoscută! Cum arată doamna gimnasticii românești la 62 de ani
stirilekanald.ro
"Era sânge, era casa groazei!" - Ultimele clipe din viața Rădiței, surprinse de camerele de supraveghere
substantial.ro
Olanda învinge Polonia cu 2-1 în debutul grupelor la EURO 2024
MediaFlux
RĂSTURNARE privind RECALCULAREA PENSIILOR! Lovitură pentru SENIORI
Shtiu.ro
Top 3 țări cu cei mai proști locuitori. Îi trimiți după apă, vin cu pâine! Pe ce loc sunt românii?