Cristina Spătar, primele declaraţii despre aventurile soţului său: „Îl înţeleg, e o perioadă dificilă…”

Cristina Spătar trece prin momente grele. După aproape 9 ani de căsnicie, soţul ei, proapsăt ieşit din arest, are o viaţă extraconjugală scandaloasă, scriu tabloidele. Cristina Spătar şi-a deschis sufletul şi a povestit în exclusivitate în emisiunea CanCan.ro drama prin care trece, dar şi planurile pe care le are cu soţul infidel.

21 dec. 2015, 11:56
Cristina Spătar, primele declaraţii despre aventurile soţului său: „Îl înţeleg, e o perioadă dificilă…”

2015 a fost un an mai mult decât greu pentru Cristina Spătar, informează România TV. Soţul ei a trecut prin arest, iar după eliberare, a fost văzut in compania altor femei.

„I-am fost alături soţului. Eu cred ca orice mamica ar face asta si orice sotie. Mie, viata mi-a dat de foarte multe ori momente delicate. Noi, femeile, incercam sa fim puternice, tolerante si cat se poate de intelegatoare. Eu asa consider ca trebuie sa fiu si in momentele delicate”, a declarat Crsitina Spătar.

Citeşte şi Soţul Cristinei Spătar, Alin Ionescu, cină romantică, zâmbete şi priviri insinuante cu o brunetă FOTO INCEDNIAR

Revista Ciao a publicat recent fotografii cu o femeie care s-ar împărţi între soţul Cristinei şi Dan Bittman. Chiar şi aşa, Cristina Spătar e decisă să rămână lângă soţul ei.

„Nu, nu vreau sa divortez, chiar daca au tot aparut tot felul de imagini cu sotul meu in ultimul timp, eu incerc sa-i fiu alaturi, sa-l inteleg, e o perioada dificila, si chiar nu intentionez sa divortez. Daca va dori el sa divorteze, vom vedea”, a mai spus Crsitina Spătar. „Casnicia noastra a fost una reusita, frumoasa, chiar nu am pozat intr-un cuplu perfect, chiar am fost…si acum chiar daca el trece printr-o perioada mai delicata, eu incerc sa-i fiu alaturi”, a mai spus Cristina Spătar. 

Fosta regina R&B e însă optimistă şi se visează peste 10 ani tot în familie. Iar de Crăciun, spune că îşi doreşte puţină linişte.