Spărgători de locuinţe, prinşi de un poliţist aflat în timpul liber

Doi hoţi care făceau parte dintr-o reţea ce acţiona în cinci judeţe au fost prinşi întâmplător miercuri seară. Hoţii erau din Mureş şi au spart un apartament din Piteşti. Ghinionul lor a fost că au fost văzuţi când au ieşit din scara blocului unde dăduseră spargerea de un poliţişt aflat în timpul liber, care şi-a alertat colegii.

RomaniaTV.net
24 apr. 2014, 05:43
Spărgători de locuinţe, prinşi de un poliţist aflat în timpul liber

Un tânăr de 22 de ani care a mai făcut puşcărie şi în Franţa, împreună cu complicele său, a dat o spargere într-un apartament din Piteşti. Ghinionul celor doi a fost că au fost văzuţi de un poliţist chiar în momentul în care ieşeau din bloc. Agentul şi-a dat seama că sunt hoţi, şi-a anunţat colegii şi a plecat in urmărirea lor mai bine de 2 kilometri.

„Eu cu un vecin de al meu i-am observat, mi-am dat seama că sunt suspecţi de comitere de furturi, am alertat colegii. Vâzând echipajul de poliţie, au luat-o la fugă printre blocuri şi i-am urmărit”, a povestit poliţistul Viorel Diaconescu.

Cei doi au reuşit să fure bijuterii şi două perechi de încălţăminte în valoare de 1000 de lei. Au fost reţinuţi in cele din urmă de poliţişti.

Citeşte şi TUPEU DE BORFAŞ. Casa şeful IPJ Iaşi, prădată de un infractor recidivist

„Au fost urmăriţi în preajma blocului şi inclusiv în curţile a doi cetăţeni. Au fost prinşi de poliţişti urmând a fi reţinuţi pentru 24 de ore şi prezentaţi parchetului de pe langa judecătoria Piteşti”, a declarat Mădălina Bălănescu, purtător de cuvânt Poliţia Argeş.

Cei doi bărbaţi conduceau o maşină înmatriculată în Italia. Tânărul de 22 de ani a mai făcut puşcărie în Franţa, tot pentru furt. El a mai fost implicat in furturi şi în Italia. Poliţişti din cinci judeţe încearcă acum să dea de urma intregii bande de hoţi.