Speak recunoaşte că se iubeşte cu „Libelula”. Cum a început relaţia dintre cei doi VIDEO

Speak a confirmat relaţia cu dansatoarea "Libelula", aceasta fiind prima sa relaţie oficială după despărţirea d Adelina Pestriţu.

19 oct. 2017, 13:19
Speak recunoaşte că se iubeşte cu „Libelula”. Cum a început relaţia dintre cei doi VIDEO

Speak a povestit cum s-au apropiat şi de ce a ales să ţină relaţia la secret.

„Primul interviu şi primul clip împreună. E o piesă despre despărţire, dar nu o despărţire bazată pe ceartă. Primul interviu şi primul clip, despre mare ceartă. Dar aşa s-a nimerit. În general, nu e cu ceartă. Suntem cei mai buni prieteni. Da, mă, suntem împreună, dar nu vrem să epatăm cu treaba asta. Nu poţi să-ţi asumi nişte lucruri dacă nu eşti sigur de ele. Eu ştiu că oamenii vor să afle cât mai multe, dar nu e sănătos pentru noi. Dacă mă întrebi nici nu ştiu de când suntem împreună, chiar nu ştiu… Ne-am apropiat aşa, în timp”, a declarat Speak, citat de Cancan.

Adelina Pestriţu nu mai este o femeie singură! Cu ce bărbat se iubeşte focoasa brunetă

Speak a descoperit că iubita lui are voce şi atunci s-a hotărât să o facă şi pe ea vedetă, aşa că a lansat-o repede în muzică. Tânăra s-a făcut remarcată iniţial cu un cover după melodia „I’m sorry”, a Arilenei Ara.

„Arilena Ara tocmai a urcat cover-ul pe canalul ei oficial de Youtube! Aaaaaaaaaaa. Mulţumesc. Pupici”, a scris Ştefania, cunoscută în spaţiul public drept „Libelula” lui Speak.