Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, nominalizat pentru premiul „Cel mai bun spital”

Spitalul "Grigore Alexandrescu" din București, reprezentat de prof. dr. Dan Mircea Enescu, în calitate de manager, a fost nominalizat pentru premiul "Cel mai bun spital" din partea Europe Bussines Assembly (EBA) din Marea Britanie, decernarea premiilor urmând a avea loc la 21 aprilie, la Londra, în cadrul Forumului Realizărilor.

25 feb. 2015, 16:20
Spitalul Grigore Alexandrescu din Bucureşti, nominalizat pentru premiul „Cel mai bun spital”

„Spitalul nostru a fost ales în urma unor sondaje statistice — media de specialitate, date de la conferințe și corporații, expoziții medicale. La selecție s-a ținut seama de înalta calificare a personalului, dotarea instituției cu echipamente moderne, declarații pozitive ale pacienților, acreditări naționale și internaționale. Dl. prof. dr. Dan Mircea Enescu a fost nominalizat de către Comitetul Socrate pentru premiul internațional „Cel mai bun manager” din domeniul sanitar. Aceasta este o recunoaștere a excelentei reputații, a experienței profesionale deosebite și a managementului de succes”, se arată într-un comunicat de presă al unității medicale remis miercuri AGERPRES.

Potrivit sursei citate, la forum vor fi premiați cei mai buni reprezentați ai medicinei, științei și economiei.

Citeşte şi: Soluţie INEDITĂ pentru a ţine medicii în ţară: Locuinţe amenajate în spitale special pentru ei

Personalitățile medicale nominalizate vor figura pe site-ul oficial al EBA, într-o secțiune specială a Almanahului Socrate.

Citeşte şi: România, ţara medicilor pensionari. În Ialomiţa, un psihiatru octogenar încă profesează