Sporuri generoase la Administraţia Porturilor Dunării Maritime: Bani pentru cei care devin părinţi şi cadouri cu ocazia sărbătorilor

Compania Naţională Administraţia Porturilor Dunării Maritime SA Galaţi, care funcţionează sub autoritatea Ministerului Transporturilor, oferă sporuri şi beneficii generoase angajaţilor săi. Astfel, compania premiază salariaţii care devin părinţi şi oferă angajaţilor, la pensionare, indemnizaţii egale cu trei salarii brute avute la data ieşirii la pensie. Angajaţii primesc cadouri în bani sau în bunuri, precum şi bonusuri cu ocazia sărbătorilor religioase, potrivit economica.net.

24 aug. 2016, 06:15
Sporuri generoase la Administraţia Porturilor Dunării Maritime: Bani pentru cei care devin părinţi şi cadouri cu ocazia sărbătorilor

Compania Naţională Administraţia Porturilor Dunării Maritime SA Galaţi gestionează întreaga infrastructură portuară situată pe Dunărea maritimă, respectiv terenuri portuare şi fronturi de acostare a navelor, incluzând porturile Galaţi, Brăila, Tulcea, Hârşova, Isaccea, Mahmudia şi braţele secundare Macin, Chilia şi Sfântu Gheorghe.

Iată care sunt cele mai importante beneficii ale angajării la Administraţia Porturilor Dunării Maritime Galaţi (CN APDM):

  • Sporuri pentru munca prestată în timpul nopţii, în zile de repaus legal şi în zile de sărbătoare legală.
  • Compania premiază salariaţii care devin părinţi.
  • În caz de deces al salariatului, CN APDM SA Galaţi acordă familiei acestuia un ajutor echivalent cu trei salarii medii brute pe companie, iar la moartea unei rude de gradul I a angajatului i se acordă un ajutor egal cu un salariu mediu brut pe companie.
  • Fiecare copil minor al salariaţilor primeşte de 1 Iunie şi de Crăciun cadouri în bani sau în bunuri, în valoare de 300 lei pentru ambele evenimente.
  • Salariaţii primesc cadouri în bani sau în bunuri şi bonusuri cu ocazia sărbătorilor religioase.
  • Angajaţii sunt răsplătiţi la pensionare cu indemnizaţii egale cu trei salarii brute avute la data ieşirii la pensie.
  • Angajaţii CN Administraţia Porturilor Dunării Maritime SA Galaţi primesc ori alocaţie de hrană, ori tichete de masă.
  • Salariaţii trimişi în delegaţie în ţară primesc diurnă de cel puţin 60 de lei pe zi.

Citeşte mai mult pe economica.net

VEZI ŞI: Salarii uriaşe pentru angajaţii la stat. Lista sporurilor din Ministerul Dezvoltării