Spune-mi ce zodie eşti, ca să-ţi spun cine eşti. Horoscop special Mariana Cojocaru

Cei mai capriciosi nativi ai zodiacului sunt Capricornii. In schimb, cei mai prietenosi sunt pestii. Uite care sunt previziunile Marianei Cojocaru.

18 iun. 2018, 13:46
Spune-mi ce zodie eşti, ca să-ţi spun cine eşti. Horoscop special Mariana Cojocaru

Berbec

Se spune ca berbecii au un capriciu extrem de vizibil, scrie kfetele.ro. Cand bat din picior trebuie neaparat sa obtina. Si doamnele, si domnii. Este un capriciu extrem de greu de suportat.

Citeşte şi HOROSCOP: Ce lecţie trebuie să înveţi în dragoste, în funcţie de zodia ta

Taur

Taurii sunt si ei extrem de pusi pe fapte mari si destul de capriciosi. Incapatanarea este cuvantul cheie si intotdeauna trebuie sa fie ca ei. Nu vor ceda, va vor demonstra, cu argumente, ca ei au dreptate.

Gemeni

Sunt niste copii vesnici. Este un capriciu pentru ca unii nu inteleg. Vor zice ca sunt lipsiti de maturitate, de responsabilitati, ca isi bat joc, ca sunt superficiali. Nu este adevarat. Le place sa mentina aerul de naivitate, de structura de om nealterata, de frumusete a vieti.

Rac

Racii sunt extrem de mofturosi. Schimba moftul acesta de la o ora la alta. Capriciul este si mai greu de gestionat.

Leu

Leii sunt si mai simpatici. Ei cer soarele de pe cer, dar in realitate se multumesc si cu trandafirul de pe perna. Au suflet de copil in interior, iar copiii se multumesc cu micile atentii si cu micile dovezi de iubire.

Fecioara

Fecioarele sunt destul de capricioase. Pe de o parte, e bine sa le integem si sa le acceptam. Pe de alta parte, nu suporta sa fie calcate pe coada pentru ca atunci devin si mai dure, si mai critice, si mai incisive.

Balanta

Sunt destul de capricioase. Sunt extrem de rasfatate si destul de greu de multumit. O dovada de iubire le duce in zona in care se insenineaza la fata.

Scorpion

Scorpionii tin in ei, suporta foarte bine orice soc. Dar au toate si, cateodata, atunci cand nu mai suporta, explodeaza daca nu le faci pe plac. Desi nu spun, trebuie sa iti schimbi atitudinea.

Sagetator

Sagetatorii sunt si ei capriciosi, nu exagerat de mult. Dar daca nu le iese lor ceva, atunci veti fi tinta neajunsurilor. Le fuge pamantul de sub picioare si primul care le iese in cale este tinta sigura.

Capricorn

Sunt printre cei mai capriciosi nativi ai zodiacului dar sunt si cei mai usor de multumit. Important este de inteles faptul ca au tot felul de tabieturi. Oricat de morocanosi sunt, nu le stricati programul.

Varsator

Tot ce tine de capriciu este un capriciu extravagant, ca si ei. Pasiunile lor sunt meteoritice, utopice si greu de realizat. Insa atunci cand au astfel de pasiuni si le indeplinesc singuri.

Pesti

Sunt foarte draguti si nu sunt deloc capriciosi. Sunt poate cei mai toleranti reprezentanti ai zodiacului, dar asteapta dovezi. Se vor cititi, vor sa existe comunicare telepatica. Se multumesc in schimb cu putin si asteapta surprize placute.