Stareţul unei mănăstiri din Vaslui, jefuit pentru bani de păcănele

Stareţul unei mânăstiri din Vaslui a fost jefuit în repetate rânduri. Hoţul, un tânăr care lucra la mânăstire, a jucat la păcănele cei 1.800 de lei furaţi. Nu este pentru prima dată când stareţul este ţinta hoţilor. La finele lunii ianuarie două persoane cu cagule au forţat uşile mănăstirii şi au furat banii din cutia milei şi cei obținuți din vânzarea lumânărilor

12 mart. 2016, 07:54
Stareţul unei mănăstiri din Vaslui, jefuit pentru bani de păcănele

Mănăstirea „Movila lui Burcel” a devenit o atracţie pentru hoţi. Recent, stareţul mănăstirii a fost jefuit ziua, în amiaza mare. În timp ce acesta  avea musafiri din Republica Moldova, un tânăr care muncea la mănăstire a intrat în locuinţa stareţului şi i-a furat 1.800 de lei.

Tânărul a mers la Iaşi, unde s-a oprit direct la păcănele. În doar câteva ore, acesta a pierdut 1.300 de lei. Tânărul intenţiona să meargă la Timişoara când poliţiştii l-au găsit seara, în gară.

Stareţul a căzut victima hoţilor pentru a doua oară. Acesta a mai fost jefuit şi la sfârşitul lunii ianuarie, când, doi hoţi cu cagule, au intrat în mănăstire cu gândul să fure maşinile. ACeştia nu au reuşit, însă, pentru că nu aveau baterii. Hoţii s-au mulţumit cu banii din cutia milei.

Citeşte şi Caz INCREDIBIL. Poliţia din Vaslui a ridicat un mort de la priveghi pentru a-i face autopsie