„Steaua demolată de Immobile!”. Reacţia presei italiene după Lazio-FCSB 5-1

FCSB a fost eliminată din Liga Europa după ce a pierdut returul cu Lazio, scor 1-5. Prestaţia modestă a roş-albaştrilor a fost criticată inclusiv de presa din Italia.

23 feb. 2018, 08:18
„Steaua demolată de Immobile!”. Reacţia presei italiene după Lazio-FCSB 5-1

Lazio, ce revenire ușoară! Immobile a demolat-o pe Steaua. Echipa lui Inzaghi a reușit să se califice mai departe în Europa League fără probleme ținând cont că la București a pierdut cu 0-1„, a scris Gazzeta dello Sport.

Misiune îndeplinită pentru Lazio. Trupa lui Simone Inzaghi, cea care a învins-o pe Verona cu 2-0 în campionat, a izbutit calificarea pe Olimpico în fața Stelei București. Felipe Anderson a fost un jucător de top. Brazilianul a marcat o dată și a făcut spectacol. Hattrick pentru Immobile într-o calificare fără emoții„, a scris Tuttosport. „Apărare horror„, a titrat publicaţia, referindu-se la defensiva FCSB. De altfel, notele acordate de italieni sunt elocvente: Găman, Junior Morais, Dragoş Nedelcu şi Denis Man au primit 4,5, în timp ce jucătorul român cel mai bun, în opinia italienilor, a fost Florinel Coman, nota 6.

Lazio, victorie compleșitoare! Ce spectacol a fost pe Olimpico! Felipe Anderson a făcut show și Immobile a reușit hattrick-ul„, a notat și Corriere dello Sport.

Calciomercato scrie că brazilianul Felipe Anderson a bătut Steaua aproape de unul singur, subliniind: „Felipe  a bătut Steaua cu rabonna, driblinguri, viteză de top şi inspiraţie„.