STEAUA-DINAMO: Un suporter s-a rănit grav la repetiţii

STEAUA-DINAMO: Unul dintre fanii Stelei, prezent vineri seară în Ghencea, a suferit o accidentare gravă și a ajuns la spital.

01 mart. 2014, 15:14
STEAUA-DINAMO: Un suporter s-a rănit grav la repetiţii

STEAUA-DINAMO: Suporterii Stelei promit un spectacol de zile mari la meciul cu Dinamo, care se va disputa sâmbătă, 1 martie, în Ghencea, de la ora 21:00 (DETALII AICI).

Cu 24 de ore înaintea marelui meci, peste 500 de simpatizanți ai campionilor au fost prezenți în tribuna a doua a Stadionului Steaua pentru a-și demonstra atașamentul față de elevii lui Reghecampf.

Imediat cum fotbaliștii au pătruns pe gazon, în treningurile oficiale, fanii au declanșat un adevărat spectacol pirotehnic (DETALII AICI și VIDEO) spre bucuria jucătorilor, care au importalizat momentul cu telefoanele mobile.

Din păcate, evenimentul s-a lăsat și cu urmări unele dintre ele extrem de grave. În afara faptului că 15 scaune au fost rupte(DETALII AICI și VIDEO), unul dintre suporterii steliștilor a ajuns la spital.

O petardă i-a explodat în mână respectivului fan, care și-a pierdut instant două degete, conform martorilor oculari. Acesta a fost transportat de urgență la spital, în timp ce cunoscuții acestuia căutau degetele prin tribună. De altfel, urmele acestui incident extrem de grav se puteau observa și sâmbătă dimineață, în tribune fiind o mare pată de sânge, care cu greu a fost ștearsă.

Acțiunea fanilor Stelei, de vineri seară, n-a fost organizată sub tutela Jandarmeriei, nefiind necesară o astfel de aprobare.

STEAUA-DINAMO: 2000 de dinamovişti în Ghencea

Jandarmeria și-a luat măsuri de securitate sporite pentru ca derby-ul Steaua – Dinamo să fie lipsit de incidente.

Dinamo va fi prezentă în Ghencea cu 2000 de fani, eși inițial era vorba de 1570. Până la urmă, roș-albii au mai primit 500 de tichete, astfel că organizatorii au fost nevoiți să mărească țarcul destinat fanilor oaspeți. 

În afară de asta, reprezentanții jandarmeriei au montat în interiorul stadionului, dar în afara tribunelor, două corturi destinate controlului la piele a suporterilor veniți din Șoseaua ”Ștefan cel Mare”.

”Ne-am luat toate măsurile încă de la primele ore ale dimineții pentru a securiza întreaga zonă a stadionului dar și cele în care se vor afla fanii celor două echipe.

Și la stadion va exista un control corporal amănunțit, pentru a nu avea niciun fel de probleme”, a spus Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București.

STEAUA-DINAMO: Mai sunt cîteva ore până la „Derby de România”. Femeile au primit mărțișoarele și florile din partea bărbaților, iar diseară în Ghencea va fi rîndul nostru să primim cadouri. Cel mai frumos cu putință ar fi o partidă de poveste, una disputată și un spectacol uriaș în tribunele din Ghencea. Putem să ne facem și singuri un cadou prin prisma pariurilor la Steaua – Dinamo, scrie www.fanatik.ro.

STEAUA-DINAMO a atras o mulțime de pariuri! De altfel, este și cel mai jucat eveniment de azi. Oamenii care merg la casele de pariuri din România au un singur pariu în gînd: „1 solist”. Peste 80 la sută din oamenii care mizează pe acest meci aleg victoria Stelei! „Avalanșa” de pariuri pe acest semn a scăzut semnificabil cota. De la multiplicatorii 1,60, 1,55 cît avea o victorie a roș-albaștrilor la începutul săptămînii, aceștia au ajuns la 1,40 și chiar la 1,35 cu cîteva ore înainte de startul partidei. Așa că ați face o treabă excelentă dacă v-ați grăbi să pariați, întrucît pariurile pe victoria echipei lui Reghe vor scădea în continuare!

STEAUA DINAMO Echipe probabile:

Steaua: Tătăruşanu – Varela, Szukala, Gardoş, Latovlevici – Pintilii, Sânmărtean – Adi Popa, Stanciu, Tănase – Chipciu.

Dinamo: Bălgrădean – Rus, Thicot, Dr. Grigore, St. Filip – Boubacar, I. Şerban – V. Lazăr, C. Matei, D. Rotariu – Ţucudean.

STEAUA DINAMO LIVE DIGI SPORT

„Calitatea transmisiunii derby-ului se va ridica la standarde înalte, filmarea meciului fiind realizată cu 16 camere, dintre care două vor filma super slow motion, iar alte 4 echipe independente de operatori vor surprinde în detaliu, toate evenimentele importante de la Stadionul Ghencea, oferindu-le telespectatorilor posibilitatea de a trăi la maximum cele mai intense şi mai spectaculoase faze de pe teren”, se spune în comunicat.

Potrivit sursei citate, comentariile vor fi asigurate de Ionuţ Angheluţă şi de Dan Ştefănescu.

În plus, echipele Digi Sport îi vor ţine la curent pe microbişti cu cele mai noi informaţii, atât prin transmisiunile în direct de la Stadionul Ghencea, începând cu ora 12.00,cât şi prin jurnalele speciale „Ştirile Digi Sport” prezentate de Camelia Bălţoi, de la orele 10.00, 11.00, 12.00, 13.00, 14.00, 15.00 şi 16.00.  

De asemenea, emisiunea „Fotbal Club” va avea ediţii speciale la orele 17.00, 18.45 şi 19.45, iar invitaţii moderatorului Radu Naum vor fi Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Florin Bratu, Ion Crăciunescu, Andrei Vochin, Cristi Geambaşu şi Cristian Zagaradniuc.

Digi Sport va avea transmisiuni în direct din studiourile special amenajate în 3 zone ale Stadionului Ghencea: pe gazon, în zona vestiarelor şizona VIP. După terminarea meciului, reacţiile de la Stadionul Ghencea vor putea fi urmărite în emisiunea „Fotbal Club”.

Digi Sport este o televiziune cu profil sportiv deţinută de compania de telecomunicaţii RCS&RDS.

STEAUA-DINAMO: Reghecamp e optimist

Este un meci cu o încărcătură foarte mare, dar tot trei puncte vom câştiga. Trebuie să fim lucizi, să nu intrăm în anumite jocuri, avem un meci foarte greu după meciul cu Dinamo. Trebuie să fim atenţi şi să tratăm meciul foarte serios. Se întâlnesc două echipe egale şi veţi vedea care echipă va câştiga cele trei puncte. Dacă ne uităm la clasament şi la ce am realizat în ultimul an, putem fi pe hârtie favoriţi, dar este un meci foarte important„, a spus Reghecampf.

Laurenţiu Reghecampf crede că meciul va fi unul interesant, iar cele două formaţii au toate condiţiile pentru a reuşi o partidă frumoasă. „Cred că va fi un meci interesant pentru toată lumea. E un meci pe care ne dorim să-l câştigăm, sper să reuşim acest lucru. Sunt sigur că va fi o atmosferă foarte bună în Ghencea. Cred că o să fie pe placul ambelor echipe, pentru că până la urmă este un derbi şi ambele echipe îşi doresc să facă spectacol şi să câştige punctele puse în joc. Cred că o să avem toate condiţiile pentru a reuşi un meci frumos. E un lucru important să vezi din nou atâta lume venind la meciurile Stelei. Rezultatele din ultima vreme a creat această eforie în jurul echipei mult mai mare şi oamenii îşi doresc enorm de mult să fie alături de noi la un meci cu Dinamo„, a completat Reghecampf.

STEAUA-DINAMO: Mihai Stoica – „Derby şi restul”

Managerul general al FC Seaua, Mihai Stoica, a afirmat că în acest derbi, diferenţa de valoare nu mai contează într-o astfel de partidă. „Pentru orice stelist, cele 34 de meciuri dintr-o ediţie de campionat se împart în două categorii: cele două meciuri cu Dinamo şi restul de 32. Sunt meciurile pe care le aşteaptă orice jucător, antrenor, suporter, conducător cel mai mult. Naţionala Boliviei ducea echipele vizitatoare la altitudine ca să creeze probleme, noi aducem adversarii în Ghencea. Va fi o atmosferă extraordinară şi aerul este respirabil în Ghencea, pe perioada derbiului, doar pentru stelişti. În rest, ca în orice derbi, diferenţele de valoare nu mai contează, ci doar determinarea, concentrarea şi câteodată şansa”, a explicat Stoica.

STEAUA-DINAMO: Statistică interesantă

În cazul în care Steaua va câştiga meciul de sâmbătă, actuala campioană ar trece pentru prima oară în avantaj în meciurile directe cu rivala Dinamo. „Meciul ăsta are o însemnătate deosebită, pentru că în eventualitatea unei victorii, care ar însemna a şaptea victorie consecutivă împotriva rivalilor, s-ar ajunge la o bornă foarte importantă. Pentru prima dată în istorie, cred, Steaua ar trece în avantaj faţă de Dinamo dacă ţinem cont de victoriile directe. Este singurul capitol la care suntem inferiori unei echipe din România”, a adăugat Stoica.

Mihai Stoica nu se teme de incidente la meciul cu Dinamo. „Nu ne e teamă de incidente între suporteri, pentru că ne-am luat toate măsurile. Conducerea noastră administrativă se ocupă de zile bune de organizarea acestui meci şi la experienţa pe care o avem, nu cred că vom avea probleme”, a mai spus Stoica.

Partida Steaua – Dinamo, din cadrul etapei a XXI-a a Ligii I, se va disputa sâbătă, de la ora 21.00, pe stadionul din Bulevardul Ghencea.