Steaua i-a prezentat pe Bourceanu, Rusescu şi Papp. Primele declaraţii

Paul Papp, Alex Bourceanu şi Raul Rusescu au fost prezentaţi oficial, marţi, de Steaua , în cadrul unei conferinţe de presă, care a avut loc la stadionul din Ghencea.
Filip Stan
02 sept. 2014, 12:01
Steaua i-a prezentat pe Bourceanu, Rusescu şi Papp. Primele declaraţii

Valeriu Argăseală, preşedintele clubului de fotbal Steaua Bucureşti, a declarat: ”Sunt trei achiziţii care vor da forţă echipei. Sunt trei jucători de pe cele trei linii: apărătorul Paul Papp, mijlocaşul Alex Bourceanu şi golgheterul Raul Rusescu. Ei ştiu ce înseamnă spiritul formaţiei noastre şi au experienţă în competiţiile internaţionale. Ei nu au venit pentru că erau şomeri, au venit pentru că au fost doriţi de Steaua Bucureşti. Nu este un pas înapoi pentru ei, este un pas înainte. Politica clubului nostru este să aducă jucători care ştiu cum arată competiţia internă, campionatul României, şi ştiu care este spiritul la Steaua. Toţi trei îndeplinesc aceste criterii”.

Întrebat dacă sunt jucători care vor pleca de la Steaua Bucureşti, Valeriu Argăseală a spus: ”Sunt trei jucători tineri între 17-19 ani. Ei trebuie să fie titulari la echipe din România, din liga secundă sau din prima ligă. Latovlevici şi Tănase nu au oferte. Tănase este acum sub tratament, la fel ca şi Lemnaru”.

”Este o decizie sentimentală revenirea la Steaua. Am trăit aici multe momente frumoase, incredibile. Sunt fericit că am revenit acasă. Pentru mine este cea mai bună alegere acum. Sper ca aportul meu la echipă să fie considerabil şi să putem atinge toate obiectivele propuse. Nu s-a pus problema să negociez cu alt club. Sunt mândru, fericit şi bucuros. Îmi pare rău că nu a ajuns Steaua în Liga Campionilor, pentru club, pentru suporteri, pentru mine”, a declarat Raul Rusescu.

”Steaua este principala favorită la titlul de campioană. Noi vom termina pe primul loc. Eu mă simt bine şi sunt în formă. Pot să joc de la primul meci, dar antrenorul va decide asta”, a mai spus Rusescu. Atacantul s-a referit şi la meciul naţionalei cu Grecia: ”Sunt sigur că România va face un meci bun în Grecia, în prima partidă din preliminariile Euro 2016”.

La rândul său, mijlocaşul Alex Bourceanu a spus: ”Sunt bucuros că revin la Steaua, în România. Este o decizie sentimentală, nostalgică. Eu sunt accidentat de trei luni, sper să în revin şi să pot da 70-80 la sută din randamentul trecut. Vreau să demonstrez că pot juca în campionatele României şi Turciei. Vreau să mă întorc în Turcia din postura de campion. Urmează să mai fac nişte analize medicale, iar apoi voi cunoaşte mai clar situaţia mea. Sper să mă refac repede şi să intru pe teren. O să fie o colaborare bună cu noua conducere tehnică de la Steaua Bucureşti. Sunt acum echipe puternice care se vor lupta pentru titlu – Astra, Steaua, Petrolul, CFR. O să avem o competiţie deschisă”.

”Vom câştiga meciul cu Grecia de duminică. Am mare încredere că vom obţine victoria”, a mai arătat Bourceanu.

Paul Papp a spus la conferinţa de presă: ”Sunt fericit că am ajuns la Steaua. Este un pas înainte pentru mine şi vreau să ajut echipa să atingă toate obiectivele. Vreau să mă ridic la nivelul jucătorilor de la Steaua Bucureşti. Mă voi integra rapid în acest lot. În Liga I din România este un campionat destul de puternic, iar acum pentru faptul că vor retrograda 6 echipe, concurenţa o să fie şi mai mare”.

Spynews
Ce se știe despre criminalul din Sibiu, tânărul care și-a ucis iubita de 21 de ani! Bărbatul consuma substanțe interzise
Bzi.ro
Este vestea momentului despre marele maestru: Medicii au explicat care este starea lui Florin Piersic
Fanatik.ro
Cinci zodii cu noroc la bani în iunie. Le așteaptă fericire și opulență
Capital.ro
Devine ilegal în TOATĂ ROMÂNIA. NU se va mai putea face acest lucru sub NICIO FORMĂ
Playtech.ro
Vestea momentului despre Ion Iliescu! S-a anunţat direct, fără prea multe cuvinte. Era de aşteptat
DailyBusiness
Lege nouă pentru cei care stau la bloc! Ce trebuie să facă administratorii
Adevarul
Cum a fost convinsă o tânără să renunțe la școală și la familie pentru a se prostitua. „Era o mașină de făcut bani”
Spynews
Marius Elisei, absent total din viața fiicei sale! Ce spune Oana Roman despre relația dintre Isabela și tatăl ei / FOTO
Spynews
Anunț ANM! Cod galben de ceață densă în România. Care sunt județele afectate
Evz.ro
Ziua din vară când acești nativi dau lovitura. Cine își va schimba viața
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată impecabil la 66 de ani
wowbiz.ro
Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă
Cancan.ro
Alex Dobrescu, un nou ordin de protecție! Reclamanta este fosta sa soție, cu care are un băiat 😲
Playsport.ro
INCREDIBIL! Mădălina Ghenea a pozat ca NICIODATĂ, iar imaginile au scăpat pe net! Cum apare
kanald.ro
Patrocle este în continuare de negăsit! Cățelul dispărut în luna martie este căutat în tot Bucureștiul: Recompensa a fost mărită la 6.000 de lei
Capital.ro
S-a dat ordin pentru toate MAGAZINELE din România. Noua regulă este absolut OBLIGATORIE
StirileBZI
Începe „Litoralul pentru toţi” în 31 mai! Tarifele încep de la 35 de lei pe noapte
Prosport.ro
FOTO. I-a luat actriței din filmele pentru adulți un inel de logodnă de 1.000.000 de dolari și la câteva zile s-a despărțit de ea!
stirilekanald.ro
Breaking news despre Florin Piersic!
substantial.ro
Căsătorie în secret pentru celebra mezzosoprană Andreea Ilie: S-a unit în taină cu iubitul ei, Virginio Dell Uomo!
MediaFlux
RUSIA a declanșat RĂZBOI ÎMPOTRIVA ROMÂNIEI! AVERTISMENT șocant al MAE
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'